BCM94360CS2 BCM943224PCIEBT2 Bezdrôtové Karty do polohy M. 2 Tlačidlo/E pre NGFF m2 kľúč Adaptér Converter Modul Karty pre Mac OS Počítača

€3.69


Osobitné vyhlásenie:

1. Tento adaptér karta je teoreticky, ktoré sa vzťahujú na 6+12pin bezdrôtový modul pre Počítač Apple.

Avšak, existuje príliš mnoho typov bezdrôtovej sieťovej karty moduly, ktoré Apple používa pre toto rozhranie.

2. Pre Apple s 6+12 PIN, dĺžka 33 mm a 39 mm s pevné miesto v strede Modul, niektoré bezdrôtového modulu dĺžka a skrutky upevňovacie pozície chvost sú rôzne, prosím, nájsť svoje vlastné riešenie problému, a, s touto kombináciou, uistite sa, že venovať pozornosť, či počítač antény, feeder a bezdrôtový modul je vybavený a po tejto kombinácii, je váš vlastný počítač montážneho priestoru dosť.

3. O Bluetooth: Bluetooth modul nie je možné používať pre dvoch dôvodov, jeden je váš bezdrôtový modul nie je vybavené Bluetooth, iné je, či sa v počítači bezdrôtové rozhranie je nastavený stať USB kábel signálu, ktoré sú nevyhnutné.

Tento adaptér karty môže podporovať funkciu Bluetooth. (Stúpačky kartu, USB kábel signálu od bezdrôtového modulu).

Špecifikácie: 46.5 mm * 22 mm * * 5mm (dĺžka * šírka * hrúbka)

Tento adaptér nepodporuje bezdrôtové sieťové karty, ktoré iba podporuje Akey a Ekey bezdrôtovej sieťovej karty CNVI protokol.

Podporuje iba 2230 M. typ 2 tlačidlo A/E konektor.

Žiadne ďalšie výkon potrebný.

Tento adaptér neobsahuje BCM94360CS2/BCM943224PCIEBT2 karty.

Sloty:

Ako H370, HM370, B360, H310, Q370, QM370, CM246, atď. Chipset základnej dosky integrované M. 2 bezdrôtová sieťová karta rozhranie.Pretože CNVI je špecifikácia bude používať špecializované CNVI kanál, CNVI bude integrovať MAC časť sieťovej karty vo vnútri chipset. Je bežné, že sa povedať, že niektoré funkcie bezdrôtovej sieťovej karty bude priamo integrované.

Toto použitie špeciálny dizajn tiež vytvára prekážku pre Intel. Tak dlho, ako jeden koniec sieťového karty a chipset nie je Intel odporúčané špecifikácie, nebude sa môcť začať. Napríklad, AMD chipset a CNV sieťovej karty, alebo CNVI slotu a non-CNVI sieťovej karty.

Ak vaša základná doska podporuje bezdrôtové,NIC rozhranie podporuje CNVI protokol a podporuje non-CNVI protokol, ktorý je tiež použiteľné.

Teplé tip:

1. Tento produkt podporuje iba 6+12pin typ bezdrôtových modulov v Apple notebookov. To môže tiež podpora bezdrôtových modulov s niektorými identické nohy. Avšak, prosím opraviť opravený problém sami.

2. Existuje mnoho typov rozhranie definície pre NGFF rozhrania, ako napríklad pevné disky a bezdrôtových modulov! Sú rozdelené do Akey, Bkey, A+Ekey, Mkey, B+Mkey, atď. podľa slotu. Venujte prosím pozornosť rozlišovať, nerobia chyby.

3. Adaptér karty nepotrebuje driver, pretože karty adaptéra nevykonáva žiadnu čip, nie je čip, takže nie je taký problém ako vodič a kompatibilitu. Musíte nainštalovať ovládač vlastnej bezdrôtovej sieťovej karty modul sám, bezdrôtové. NIC modul nemá ovládač alebo ovládač chyby inštalácie nebude správne pracovať!

4. Adaptér karty len zmeny rozhranie podobe bezdrôtového modulu, a nemení žiadny výkon modulu, pretože je len otázkou pripojenie viacerých drôty z modulu! Akú funkciu ste boli v pôvodnej modul, a čo funkcia bola tam po prevode, nehovoriac o používaní adaptéra kariet, čo v pomaly, nestabilné, a tak ďalej.

5. Tento adaptér je možné previesť BCM94360CS2/BCM943224PCIEBT2 karty do NGFF(M. 2) Tlačidlo A/E rozhranie pre Mac OS

6. Tento adaptér nie je vhodná pre notebook/laptop kvôli výška ťahové limit, je vhodný pre stolové dosky s NGFF(M. 2) tlačidlo A/E konektor , napríklad, Asus ,MSI a GIGABAJT Z170 ITX série doske.

Štítky: hp m277, adaptér bcm94360cs2, ci modul tv karta francesat, ssd pci e m2, m18x, 2x m2 m kľúč adaptér, hackintosh wifi, BCM94360CS2, e kľúč m2, pvp.


( 0 Hodnotenie )

Počet