Pánske ID Kreditná Karta RFID Blokovanie Originálne Kožené Peňaženky Peniaze Klip Peňaženka Peňaženky

€3.36


Pánske Originálne Kožené Slim Billfold Peňaženky RFID Blokovanie Karty Držiteľ Klip Peniaze Materiál: Prvá vrstva cowhide

Farba:Čierna,Hnedá Zobraziť Farba:Čierna Veľkosť:11 cm * 8.5 cm * 1,5 cm / 4.33 palec * * 3.4 palec * * 0.6 palce

Hmotnosť:80g

Štruktúra: 1 zákona Slot, 9 sloty pre karty, mince 1 bit, Minimalistický Ručne Skutočné Cowhide Kožené Predné Vrecko na Peňaženku, 1, ultra slim ručne skutočné cowhide kožené peňaženky pohodlne nesie vizitky, kreditné a debetné karty, vodičský preukaz, atď.

2, smart vytiahnuť kartu na jednoduchý a okamžitý prístup k najčastejšie používaným karty.

3, RFID blokovanie chráni vaše cenné informácie pred neoprávneným skeny. Udržať vaše ID karty a kreditné/debetné karty bezpečné.

4, Č viac overstuffed džínsy. Žiadne ďalšie nevzhľadné vydutie v nohaviciach. Len super elegantný módny doplnok, ktorý robí všetko jednoduchšie. RFID Blokovania Ochrany RFID technológie, aby to ľahko zvládnuť každodenné výdavky na cestách.Udržať vaše ID karty a kreditné/debetné karty bezpečné. Najlepší Spôsob, ako Chrániť Váš Smart Karty pred nežiaducim zachytiť údaje, ako napríklad - Debetnej alebo Kreditnej Karty

- Enhanced Vodičský Preukaz

- Chráni pred prístupom NFC-vybavené Smartfóny Určené pre Mužov a Ženy - Pravda, Unisex k Dispozícii v rôznych farbách, tenké kožené peňaženky je vhodný pre mužov a ženy. Vyberte si svoju obľúbenú farbu, potom skrýša je vo vašom vrecku alebo kabelke. Jej štíhly dizajn je pripravený ísť bez ohľadu na to príležitosti. To bude dobrý doplnok pre váš každodenný život, cestovanie a obchodnej situácie. Pozor Údržba Vedenie vaše peňaženky krásne je jednoduché! Čistenie vašej peňaženky s vlažnou vodou a neutrálnym mydlom alebo prírodnej usne vosk, olej a balzam.

Štítky: muži peniaze nožnice, karta prípade kreditnej, domček pre bábiky kufor, tenšie peniaze klipy, golf peniaze klipy, karta prípade, držiteľa karty mužov, karta kreditná držiteľ, kreditné karty, malé peniaze klipy.


( 0 Hodnotenie )

Počet