2 ks Michael Myers masku plnú hlavu Masky na Halloween, Karneval, Kostým Party kostým desivý Horor Maškaráda,Latexové masky

€26.46


Čo je MRLIN?

● Sme profesionálny a skúsený latex maska výrobcu, a my sme jedným z prvých výrobcov v Amazon na predaj latexové masky.

● Sme boli zaväzuje poskytovať ľudí s najrôznejšími kvality výrobkov od roku 2015.

● Hlavne musíme predať masky s odrôd zo zvierat na človeka. Sme tiež vydaní našich pôvodných návrhov, a väčšina z nich vyzerá divne, ale zábavné.

● Sme dostali viac ako 800 pozitívne recenzie od zákazníkov.

● Sme odhodlaní poskytovať zákazníkom masky s spoľahlivú kvalitu a prijateľnú cenu, takže zákazníci môžu získať lepšie skúsenosti s menej cenu.

Tu sú niektoré tipy ak chcete získať čo najviac radosti z našej masky .

● Tvar

Prosím, uvedomte si, že vákuové balenie môže spôsobiť mierne deformácie problém. Vrátite sa späť do svojho pôvodného tvaru do pár hodín. Stačí použiť niečo držať masky otvorené. Odporúčame vám parochňu stojan alebo Polystyrénu, kati, ktoré môžete nájsť a kúpiť lacno. Jeden zákazník hovorí, že malé odpadového koša obrátil hore nohami, bude tiež pracovať.

● Vôňa

Ak zistíte, že táto maska s malým zápachom, je to normálne zápach latexu. Ak chcete odstrániť zápach, dať ho do vetrané miesto a vôňa sa bude vytrácať.

●Viditeľnosť

Aby naše masky vyzerajú realistickejšie sme zámerne vyrobené na otvory pre oči a ústa malé. Avšak, ak je to potrebné, môžete zlepšiť svoj pohľad o prestavbu naše masky doma opatrne odrezať ich väčšie.

Štítky: putin tričko, hlavu koňa, legos michael myers, halloween masky, prilba superhrdina, maska scari, plnú hlavu prsia maska, avp predator obrázok, mascara de teroru, maska slipknot.


( 1 Hodnotenie )

Počet