DIY domček pre bábiky Vianočné Miniatúrne Auta Realistické Mini 3D Drevený Dom Izba Plavidlá Puzzle Nábytok LED Svetlá Hudby Detí PUZ

€17.88


Funkcia:

DIY miniatúrny domček pre bábiky s realisti gauč, klavír, windows, lampa, skriňa, stôl, rastlín, atď. Vianočné tému, prichádza s živice šteňa, živice turecko a Vianočný strom, zaujímavé Vianočné dekorácie! Vyrobené z dobrého materiálu, diely sú presne rezané na správne zapadajú dohromady. Prichádza s LED svetiel a batérie poľa vytvoriť teplý vzhľad v noci. Výborná hračka pre deti, inšpirovať ich myslenie, podporovať ich ruky na oko koordinácie a kultivovať ich trpezlivosť. Vhodný pre ľudí nad osem. Perfektný darček na Valentína, Deň Detí, Deň Vďakyvzdania, Narodeniny, Vianoce, atď. Anglický manuál s podrobnými a farebné obrázky sa vás, ako postupovať krok za krokom.

Špecifikácie:

Materiál: živica + plast + drevo + textílie Batérie: 2 * AA batérie (nie sú súčasťou) Hotové Veľkosť:13.7*22*20.5 cm Hudba:Veselé Vianoce

Package Zahrnuté:

1 * Miniatúrny Domček Pre Bábiky 1 * Návod na použitie(slovenský)získanie a poskytovanie dôvery potenciálnych užívateľov. (wih alebo bez prachu krytom)

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie. 2.Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Štítky: diy domček pre bábiky kit miniatúrny, led zátka, okolia dom svetla, vianočné domček pre bábiky auta, domček pre bábiky, puzzle, 3 miniatúrny domček pre bábiky súpravy, domček pre bábiky školy, klinec prenos, vianočné borovice miniatúr, miniatúrne čarodejnice.


( 1 Hodnotenie )

Počet