YIQIXIN 3 Tlačidlom Vzdialené Tlačidlo Smart Auto Tlačidlo Pre Mercedes-Benz, Smart Fortwo Forfour Mesto Roadster, 433Mhz Uncut Čepeľ S Čipom

€8.53


YIQIXIN 3 Tlačidlom Vzdialené Tlačidlo Smart Auto Tlačidlo Pre Mercedes-Benz, Smart Fortwo Forfour Mesto Roadster, 433Mhz Uncut Čepeľ S Čipom

Vlastnosti: 100% Zbrusu nový a Vysoká Kvalita!

1 - To je pre vás, ak chcete nahradiť opotrebované alebo zlomené Diaľkové Tlačidlo.Nové Diaľkové Smart Key vhodné Pre Mercedes-Benz tlačidlo.

2 - Najlepšie náhradu za rozbité alebo nosiť kľúče,alebo skvelé pre ďalšie tlačidlo.

3 - Diaľkové ovládanie frekvencia 433 MHz + batérie

4 - bude reqckuire Auto Losmith kód nový čip na vaše immo systému.Je to po trhu nahradenie prípade

5 - potrebujete znížiť kľúčové čepeľ a program na zápas s autom na Povolenie automobilový zámočnícka dielňa.Väčšina locksmiths teraz poskytovanie takýchto služieb,a účtovať oveľa menej, ako predajca.

Teplé Tipy:

1 - Naše výrobky nemá akékoľvek auto značky, loga, www.tantra-egypt.sk forbiden predávať s logom! ak nie je možné akceptovať, prosím, nie je cieľom. Ďakujem.

2 - Tento projekt je diaľkové ovládanie, ktoré obsahuje všetky komponenty na diaľkové ovládanie a je celý kompletný kľúč, nie len kľúč shell.

3 - obraz je skutočný produkt. Nie stiahnuté z internetu. Prosím, porovnať zadajte shell, uistite sa, že položka je rovnaký ako náš produkt pred zakúpením.(Hlavne vnútornú štruktúru, čip typu a frekvencie)

4 - Oznámenie pred tým, ako váš nákup: ak váš origional tlačidlo má rôzne vzhľad alebo frekvencia, prosím, nekupujte. To nebude fungovať.Prosím, pozorne si porovnajte pred uvedenie objednávku,veľmi pekne vám Ďakujem.

Názov položky:Pre Mercedes-Benz, Smart Fortwo Forfour Mesto Roadster Auto Tlačidlo(Odkaz) Kotúč: Uncut Čepeľ Elektronických Dosiek:Áno Hmotnosť:40 g Tlačidlá: 3 tlačidlá, Auto Logo Nálepky: Žiadna Elektronika/Batérie: Áno Transpondér Čip: Áno Zoznam Balíkov: 1* Diaľkové Kľúč

Zásielky:

1.- Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.- Zabezpečíme zásielky podľa adresy kupujúceho, za predpokladu,

Takže prosím, potvrďte a skontrolujte adresu, detaily naplnené pri nákupe.

3.- Prepravná metóda sme ponúkli je Čína Príspevok Air Mail, takže ak chcete

vyberte si DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom.

4.- Služby Tranzitný Čas je poskytovaná plošiny, cez víkendy a sviatky sú vylučuje,

takže dodacia lehota môže byť dlhšia, ako sme sľúbili, najmä počas prázdnin,

takže buďte trpezliví.

5.- Akékoľvek sledovanie informácie aktualizované bude včas informovať, môžete tiež získať sledovacie informácie

z oficiálnej webovej stránke.

https://www.17track.net/zh-cn

Warrany:

1.- Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.- Dodávame zdarma oprava služieb do jedného roka od zakúpenia. Za prvý mesiac sa budeme venovať jeden spôsob, ako náklady na dopravu( od nás na vašom mieste); Po uplynutí 1 mesiaca od zakúpenia, kupujúci je potrebné zaplatiť dva spôsoby, ako náklady na dopravu.

3.- Akonáhle budeme mať vrátenej položky, zašleme vymeniť tie späť čo najskôr.

4.- Naša záruka sa nevzťahuje na výrobky, ktoré sú fyzicky poškodené alebo v rámci osn-normálnych prevádzkových podmienok v dôsledku nesprávneho používania alebo nesprávnej inštalácie na diely.

môžeme tiež dodať rôzne kľúče od auta,transpondér, žetóny a zámočník pre rôzne značky automobilov.ak ste intereasted v každom z produktov,prosím, neváhajte cantact mňa.sme veľmi radi, že vytvoriť dlhodobý obchodný vzťah s vami.Viac produktov, prosím, kontaktujte ma, budem vám najlepšiu ponuku.

Balenie:

Štítky: stroj mercedes kľúč, w204 2010 kľúč, vozidlo smart fortwo, smart home, mercede benz kľúč, smart forfour 451 kľúč, klobúk smart auto, kľúčom smart, mini roadster, mercedes kľúč prípade b.


( 0 Hodnotenie )

Počet