Doprava zadarmo F0899 JW F0872 KDX 7inch Pre vzdušná čiara KARTU dotykový displej digitalizátorom. sklo

€3.64


Popis:

* Kompatibilné s: F0899

* Veľkosť: 7,0 palcový

* Farba: Čierna/Biela

* 100% Testované pred odoslaním

Vezmite prosím na vedomie, farba potrebné pred nákupom,Ak je farba nie je označená, pošleme na to náhodne. Ak nie ste spokojní po prevzatí tovaru, môžete sa vrátiť a zmeniť tovaru.Ale kupujúci musieť zaplatiť za round-trip prepravu expedičný poplatok, Prosím, prečítajte si popis produktu opatrne,ďakujem!

Upozornenie:

*Inštalačná príručka nie je v cene, nie Sme zodpovední za akékoľvek poškodenia spôsobené inštaláciou tohto príslušenstva, prosím, uistite sa, že ste vedieť, ako ho nainštalovať pred ponuky,Ďakujem vám za pochopenie!

*Len sme nemôže zaručiť, ten, ktorý ste dostali, ktoré budú kompatibilné s tabletom,

*Prosím nekupujte ak ste neakceptovali A+ trieda kompatibilné dotykový displej digitalizátorom. s rôznymi flex kábel čísla ako náš názov/popis/foto štátov je z ponuky na trhu, ďakujem!

1. Každá obrazovka je testované pred poštovné a 100% pracujúcich;Oprava/Výmena staré, nefunkčné, popraskané,poškodené, chybné dotykový displej.

2. Po prevzatí tovaru, nie slzný film, nie stick lepidlo na zadnej strane, test stroj najprv odstráňte staré obrazovky, vložte nový obrazovky a skontrolujte, či citlivosť je normálne. Uistite sa, že ste vyskúšať stroj prvý. Uistite sa, že kvalita je ok. Nainštalujte znova.je ľahko napáliť doske a dotykového displeja, nie sme zodpovední.

3.pred test pripojenia napájania musí byť odpojený ,Inak to bude horieť doska a dotykového displeja ľahko.Ak to nefunguje, nebudeme zodpovední.

detail produktu:

Tipy:

* Dotykový Panel Digitalizátorom.: Ak hornej dotykový panel alebo skla top je prasknuté alebo rozbité, ale obrázku pod ním je v poriadku,potom stačí len Dotykový Panel.Ako je zobrazené na obrázku nižšie

* LCD Displej Len: Ak obrázok pod sklo rozbité a dotyk pancel NIE je potom stačí LCD displej. Ako je zobrazené na obrázku nižšie

* Kompletný Obrazovka s Dotykovým Panelom a LCD: Ak hornej dotykový panel je rozbité a lcd obraz je buď čierne kvapaliny alebo popraskané potrebujete kompletný obrazovke.

Štítky: vzdušná čiara obrazovke, amoled displej samsung j8, E571, displej tablet, batérie philips xenium, zte batérie, 7 palcový dotykový displej, dotykový tablet, xperia 1 ii, telefón prehrávač.


( 1 Hodnotenie )

Počet