Suntekcam Chodník Lov Fotoaparát Mini600 Stopových Kamera Hd Sledovania 12M 20Mp Vonkajšie Nočné Videnie 38 Infračervené Svetlo Monitorovanie Mini

€18.27


Suntekcam Chodník Lov Fotoaparát Mini600 Stopových Kamera Hd Sledovania 12Million Vonkajšie Nočné Videnie 38 Infračervené Svetlo Monitorovanie Mini

Tento chodník a hra fotoaparát sa dodáva s vysoko citlivým PIR senzor.

To môže byť vyvolaná v určitom regióne záujem (NI) podľa zistení akejkoľvek pohyb predmety alebo zvieratá v pôsobivo rýchlo rýchlosť 0.45 druhý.

To trvá jasné (až 12MP) jasné snímky a 1080P videoklipy so zvukom. Jeho 70° objektív uhol a 3 obrázky záber pri každom záruka ste si nikdy ujsť žiadne nezabudnuteľné chvíle.

Táto kamera je kompaktný rozmer a nízku hmotnosť, nie len široko používané pre vonkajšie skautingu hry a voľne žijúcich živočíchov pozorovania, ale tiež populárne v domácnosti a office security.

V porovnaní s inými fotoaparáty, kamery je menšie váhy a vzhľadu.

Poskytnúť nový vizuálny zážitok ukázať vaše rôzne voľne žijúcich živočíchov sveta. Môžete si ho nainštalovať kdekoľvek a nie nájsť ľahko.

Full high definition 1080P video a 12 mpx fotografie, vstavaná automatická infračervený filter.

Môže zachytiť 120 megapixel jasné snímky počas dňa (farba) a noc (čierna a biela) a full high definition 1080P video, zabezpečiť, každý detail je zachytený.Zobraziť vysoké rozlíšenie, fotografie a videá.

Napájaný 4pcs AA batéria (nie je súčasťou), extrémne nízka spotreba energie v pohotovostnom režime prevádzky.

Môže byť použitý pre lov, pozorovanie zvierat, rastlín a sledovanie skladu, ako aj zabezpečenia domácnosti.

Jednoduchý na obsluhu, nainštalovať a spoľahlivé služby, predvolené nastavenia vhodné pre väčšinu voľne žijúcich živočíchov aplikácie. Obrazový Senzor: 3MP Farebná CMOS rozlíšenie Fotografie: 12MPX 4032*3024 Video resolution: FHD 1920*1080P 25FPS aktivačný čas:0,8 S Prácou režim:Foto, Video, Foto+video PIR uhol:60 stupňov Objektív: wide52degree IR LED:38pcs 850nm black Svetlá, 15M PIR Vzdialenosť: 15 M Pamäte: Max Micro SD 32GB USB Slot: 5pins USB 2.0 Napájanie: 4pcs AA Batérie alebo DC 5V ( NIE je SÚČASŤOU ) Vodotesné: IP54 Stand-by Doba: 8Months Stand-by prúd: 0.01 mA Veľkosť: 110*92*55MM Hmotnosť: 110g Teplota: -10~+70℃/-14~+158℉ Certifikácia: CE, FCC, ROHS

Zoznam balíkov: 1 x Lov foto-video 1 x Príručka pre Používateľa 1 x Čítačka Kariet 1 x Závesné Lano poznámka: Po spustení programu setup je kompletný, fotoaparát bude zmena (time.txt súbor bez toho času na fotografiu alebo video

Doprava na Všetky objednávky zašle registrovaný air mail, môžete sledovať na oficiálnej stránke. Všetky objednávky budú expedované do 24 hodín po potvrdil ste platbu. Ako medzinárodná doprava je ovplyvnené mnohými faktormi: colná, lety, počasie, vojny, obchod, politika, atd, niektoré zásielky sa dostať oneskorené niekedy, ak ste nedostali vašu zásielku po očakával, pracovné dni, kontaktujte nás, budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr. O colné: Povedz mi ! Ak chcete zmeniť názov výrobku v proforma faktúra Bude vyhlásený len 10USD, tak, že to bude ukladať dane colný náklady. Platba v súčasnosti prijímame www.tantra-egypt.sk platby. Môžeme loď zásielky na vaše www.tantra-egypt.sk adresu, prosím, uviesť, inú adresu, ak chcete. Spätná väzba Vaša spokojnosť je náš hlavný cieľ a vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Chceme našim zákazníkom byť 100% spokojní s ich poradie. po prijatí vašej objednávky, prosím, chvíľku nechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star rating pre nás je obľúbená, je nevyhnutné a veľmi cenné na ďalší úspech nášho podnikania. Ak nie ste spokojní, pošlite nám e-mail pred odchodom neutrálne spätnú väzbu a negatívnej spätnej väzby, a prosím, dajte nám 1 pracovných dní na vyriešenie vašej reklamácie.vaša plná spokojnosť je našou povinnosťou. Vrátiť Všetky položky budú starostlivo skontrolovať a zabalené v dobrom stave. Ponúkame 14 dní mŕtvy na príchod replaycement záruka od dátumu prijatia. O nás záruky všetci naši zákazníci by boli spokojný s našim výrobkom. Ak nie ste spokojní, budeme sa snažiť v našich silách, aby ste sa teší na váš nákup. Kontaktujte nás, Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás na www.tantra-egypt.sk. E-maily sa zvyčajne odpovedal do 12 hodín. Snažíme sa, aby naša spätná väzba pozitívne. Sme vždy poskytovať včasné reakcie na e-maily a usilovať pre lepší zážitok.

Štítky: pc monitor svetlo, videnie night kamera, pre lov, zbraň aksion fotoaparát, micro camara, tank tiger, nv007, kamera ip vonkajšie, 3g kamera, remates vonkajšie.


( 5 Hodnotenie )

Počet