Neewer Koľajových Fotoaparát Batoh Vozík Vec - Anti-shock Odnímateľný, Polstrovaný Priestor, Skryté Vytiahnuť Bar, Odolné, Nepremokavé

€89.71


Neewer 2-v-1 Koľajových Fotoaparát Batoh Vozík Vec - Anti-shock Odnímateľný, Polstrovaný Priestor, Skryté Vytiahnuť Bar, Odolné, Nepremokavé pre Fotoaparát,Statív,zábleskové Svetlo,Lupa,Notebook pre Letecké Cestovanie(Black)

Poznámka: Iba Batoh. Fotoaparáty, objektívy a ostatné doplnky NIE sú súčasťou

Popis:

Je to premium spoločník na cesty. Kabriolet Koľajových Fotoaparát Batoh môže skladuje a prepravuje najviac fotoaparátu zariadenia s výnimočné pohodlie a jednoduchosť.

Veľká veľkosť ústrety zaťaženie fotografie zariadenia a rollerblade-kvalitné kolesá zaručujú jednoduché mobility, či už je to prostredníctvom letiskových termináloch, cez nerovný terén na diaľkové foto strieľa.

Nastaviteľné polstrované ramenné popruhy zabezpečiť bezpečné fit a maximálny komfort.

Dno anti-slip dizajn a zahrnuté dážď kryt poskytuje extra ochranu.

Batoh:

Materiál: Nylon; YKK Zips

Hmotnosť: 9.43 libier /4.28 kg

Farba: Čierna

Vonkajšie Rozmery: 19.7x12.9x11.8 palcov/50x33x30 cm

Vnútorné Rozmery: 16.5x11.4x5.9 palcov/42x29x15 cm

Kapacita: DSLR kamery so štandardným objektívom, pripojené, 15 palcov notebooku/tabletu, 2-4 ďalšie objektívy, blesk jednotky a malé príslušenstvo, ako sú pamäťové karty, káble, batérie, Bočné popruhy ponúkajú pohodlné miesto pre organizovanie tripod alebo monopod.

Telescoping Vytiahnuť Bar:

S robustným najvyššie rukoväť, ktorá ponúka bezpečné uchytenie na zdvíhanie alebo prenášanie taška na krátke vzdialenosti.

Dĺžka: 19.7 cm/50 cm

Nosnosť: 132 libier/60 kilogramov

Šírka: 0.7 cm/23.71 mm

Hrúbka: 0.5 cm/15.53 mm

Funkcie

2-V-1 KONVERTIBILNÉ BATOH KOĽAJOVÝCH PRÍPADE: premium spoločník na cesty. Rýchlo previesť z batoh na vozík vec, vhodné na lietadle cestuje a pohodlné nosenie. Celé vnútorné je odnímateľný pre služobná cesta použitie SKVELÉ KAPACITA: prípad telo s vymeniteľné čalúnená priestoru môže mať 2 plné DSLR tela s objektívom nasadeným ako Canon 5D2+70-200 mm, Canon 100D+60 mm a nastaviteľné priehradky pre objektívy, blesk a ďalšie, 15 palcov notebooku/tabletu, atď užívateľsky PRÍVETIVÉ S KRÁSNY VZHĽAD: Bočné popruhy na držanie tripod alebo monopod ľahké stojan; Predné vrecko na dokumenty, karty; Ramenné popruhy a vytiahnite rukoväť možno ľahko zastrčiť preč, keď nie v použitie, ODOLNÉ A SPODNEJ ANTI-SLIP DIZAJN: V prípade, telo je vyrobené z vysokou hustotou vodeodolného nylonu; Nastaviteľné polstrované ramenné popruhy zabezpečí maximálny komfort; 19.7 cm/50 cm kovové vytiahnuť bar s 132 libier/60 kg nosnosť; Široký-base rollerblade-kvalitné kolesá pre hladké mobility; pokrytie zahrnuté Dážď POZNÁMKA: Iba Batoh. Fotoaparáty, objektívy a ostatné doplnky NIE sú súčasťou

1 x Kamera Batoh

1 x Kryt Dážď

Štítky: statív, nepremokavá taška, malá taška na objektív, mens fotoaparát batoh, taška foto, špionážne kamery wifi špionážne, led neewer, Batoh, taška na fotoaparát, taška dslr.


( 1 Hodnotenie )

Počet