40m/130ft Podvodné Nepremokavé Potápanie 60 LED Video Svetlo Vyplniť Lampa pre Fotoaparát a Smartphone

€29.95


Priatelia : Ďakujem vám veľmi pekne za váš záujem o naše položky a prajeme vám príjemný nákup. Ak máte akékoľvek otázky o našich položky, prosím, neváhajte nás kontaktovať a my sme vždy tu s vami.

Vitajte na nákup vo veľkom,viac kúpite, tým viac vám ponúka majú.Čím viac nakupujete, tým rýchlejšie logistiky aktuálnosť.

Mimochodom, ak sa vám páči náš obchod, Prosím, pridajte si náš obchod do Obľúbených Obchodov, môžete si našu Novú príchodu a Zľavy informácie v čase.Vďaka vopred.

40m/130ft Podvodné Nepremokavé Potápanie 60 LED Video Svetlo Vyplniť Lampa pre Fotoaparát a Smartphone

Popis:

Či už ste pod vodou, na pozemok alebo v slabo-osvetlenej miestnosti, LED Video Svetlo môže poskytnúť dostatok vyplniť svetla pre váš fotoaparát. To môže pomôcť urobiť si skvelé fotografie aj pri 40-meter pod vodou alebo iné rayless prostredie s jeho 60 Led.

Vlastnosti: Tento prenosné, nepremokavé video svetlo môže poskytnúť vyplniť svetla pre streľbu v noci, potápanie alebo iné rayless prostredie. Vodotesné až do 40m pod vodou, ideálne pre podvodné fotografovanie. 16:9 wide obrazovkou, 1800 lumenov max. 5500K o 60 Led. 3 svetelné módy: High-energie, úspory Energie, Flash SOS. 1/4" štandardné dierou je obsiahnuté opraviť bleskové svetlo. Super dlhá životnosť a nízka spotreba energie, energeticky úsporné a bezpečné. Kompatibilné s mobilnými telefónmi a fotoaparáty.

Špecifikácie:

LED Qty: 60pcs

USB Nabíjanie Napätie: 5,0 V-5.5 V

Farebná teplota: 5500K-6000K

Lumen: 1800LM

Výkon: 12W

Ovládanie jasu: High-power režim: 120 minút, režim úspory Energie: 6 hodiny: SOS režim: 7 hodín

Kompatibilita: Pre fotoaparáty a mobilné telefóny

Batéria: 2x 18650 nabíjateľné batérie (NIE sú súčasťou)

Vodotesný: do 40m / 130ft

Shell Farba: Čierna

Veľkosť: 110 * 90 * 50mm (L*W*H) / 4.33 * 3.54 * 1.97 palec

Hmotnosť balenia: 418g

Package Zahrnuté:

1 x Vodotesný LED Video Svetlo

3 x Filter

1 x USB Kábel

1 x Mount

1 x Hot Shoe Adaptér

1 x Skrutka Kľúča

1 x Manuál

Poznámka:

1. Kamery NIE sú v cene!

2. Nie páde alebo náraze.

3. Urobiť ani na pokrytie OLED displej, alebo oheň, a tak o nehode dôjde.

4. Nepozerajte sa na LED v použitie, alebo to bude ovplyvniť váš zrak.

5. Prosím, vyčistite flash s suchú a mäkkú handričku a Neutrálny čistiaci prostriedok. Bez silného čistiaceho prostriedku, ako napríklad riedidlá, benzín, alkohol, by mali byť použité.

6. Vypnite blesk, keď nie je v prevádzke.

7. Dajte flash prípade do po je plne ochladí.

Záruka A Vráti

1. Všetok tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za preskúmanie predtým, ako sú odoslané. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.

2.Ak tam sú niektoré spracovania alebo materiálové vady produktov, prosím, kontaktujte nás po prvé , sme sa budú vymieňať alebo ponúkať riešenia pre vás, aby sa voľby.

3.Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping. Všetky vrátite tovar musí byť v dobrom stave. Musia byť pod resalable stave. Man-made chyby nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej. Vďaka za pochopenie a spoluprácu!

Doprava:

1. Pošleme na pozemky, do 2 pracovných dní (okrem soboty a nedele) po kupujúceho platbu je overená www.tantra-egypt.sk podľa spôsob dopravy, ktoré ste si vybrali, alebo spoľahlivejšie a rýchlejšie spôsoby, ako za mimoriadnych okolností. Necháme správy povedať sledovacie číslo potom, čo sme doručenie tovaru k vám.

2. Ak máte akékoľvek požiadavky na opis tovaru a navrhovaná hodnota v prepravnom doklad (faktúra),pls nechajte nám správu po zaplatení.

Spätná väzba

1. Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, venujte prosím čas odísť nás pozitívnu spätnú väzbu. Vaše povzbudenie bude držať nás vpred a neustále zlepšovanie našich služieb.

2. Ak nie ste spokojní s položke si objednal, nebojte sa, pls kontaktujte nás najprv sme sa vyriešiť problém pre vás v čase. Myslím, že by sme mohli vyriešiť akýkoľvek spor prostredníctvom priateľské rokovania.

Štítky: telefón nepremokavé, prípade plávať, taška plávať nepremokavé, nepremokavá taška, prípade vodotesný telefón, taška float, taška telefón nepremokavé, prípade iphon, vodotesný box, taška plávať.


( 0 Hodnotenie )

Počet