Samsung Originálne Náhradné Batérie Pre Samsung Galaxy Note9 Poznámka 9 N9600 SM-N9600 EB-BN965ABU 4000mAh Batérie Telefónu

€9.78


Sp ecifications :

Typ batérie:EB-BN965ABU

Batéria kapacita:4000mAh

Napätie limit:4.4 V

Kompatibilný s:Samsung Galaxy Note9 Poznámka 9 N9600 SM-N9600

Batéria Krajina Pôvodu: Čína

Balenie špecifikácia: voľne balík Tipov:

Veľkoobchodné objednávky sú vítaní,vysoká kvalita výrobkov je zaručená. Ak objednávku množstvo je vyššie 10pcs, kontaktujte nás prostredníctvom www.tantra-egypt.sk správy, viac rozumnú cenu sa bude venovať.

Dôležité :

1.Nové Lítium-Iónové batérie musia byť PLNE NABIŤ a ÚPLNE VYBIŤ 2 až 3-krát , kým budú PLNE KLIMATIZOVANÉ. Prosím, pamätajte, že nový Lítium-Iónová batéria je plný výkon a dlhú životnosť sa dá dosiahnuť len po 2 až 3 úplných cykloch nabitia a vybitia. Po prejdete cez 2 na 3 bicykle, budete nikdy musieť stav, batériu znova!

2.Všetky hovoru a pohotovostného režimu časy sú orientačné, v závislosti od dopravcu nastavenia siete, intenzity signálu, a vybraté funkcie. Doby hovoru a Pohotovostného režimu bude nižšia v Analógový režim, ako je uvedené vyššie.

3.Spokojnosť zákazníka je našou najvyššou prioritou. Sme určite ocenia vaše podnikanie, a ak ste spokojný s našim výrobkom a služby, pošlite nám, prosím pozitívnu spätnú väzbu . Vaša podpora je najväčšou motiváciou pre nás. Ak si myslíte, že nie sme dosť dobrý, dúfam, že mohli by ste nám pred tým, než žiadne negatívne pripomienky alebo otvoriť všetky spory. Veríme, že každý problém môže byť vyriešený prostredníctvom komunikácie.Zaväzujeme sa, že ponúkajú tie najlepšie produkty a služby.Prosím, buďte si istí, že budeme vždy brať plnú zodpovednosť.Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: batéria samsung galaxy a30, n960n, n9600, batérie galaxy note 9, batéria note8, batéria s8, oxid obal pre samsung galaxy s9 plus, sm n9600, batéria s9, vivo z.


( 1 Hodnotenie )

Počet