Doprava zadarmo - Strany, zariadenia pre verejné Stravovanie, Kraft Papier Rezance uzavrieť Potravín Box - 750 ml/26oz Kontajnerov pre Reštaurácia, 10/Pack

€5.78


ECO FRIENDLY: Vyrobené z prírodných kraft papier pomocou FDA bezchlórovom výrobného procesu a integrované sója zmes eco-vosk, táto taška podporuje zelená pohyb bez straty funkcie! UCHOVÁVAŤ POTRAVINY DLHŠIE ČERSTVÉ: Skladom Vášho Domova Kraft Hnedý uzavrieť Boxy sú ideálne pre vedenie vaše potraviny čerstvé, ako aj, chladiace a microwaving vytiahnuť alebo zvyšky potravín. Sú tiež ekologické alternatívy na desiatu. TEPLO TOLERANTNÍ A nepriepustných DIZAJN: Tieto veľké boxy boli špeciálne navrhnuté tak, aby podržte mastné potraviny bez toho, kvapalín, presakovať. Vaše jedlá budú bezpečne zabalený v týchto cestovná veľkosť-go kontajnerov. Oni sú tiež microwaveable. IDEÁLNY PRE STRAVOVANIE: Či už ste prijímajúcej strany alebo beh potravín servis firmy, tieto kontajnery sú ideálne na zobrazovanie oboch studených a teplých jedál.

Štítky: malé rezance, papier potravín kontajner, muži rezance, obstarávať, čínska reštaurácia dodanie, box takeaway, kuchyne formou bufetu, pohár papier, obrúsok papier, box potravín.


( 0 Hodnotenie )

Počet