6 EZ Master Pro Tetovanie Klip Kábel Silikónový Plášť Kábla RCA DC Hawk Štýl Pripojenie pre Kazety Tetovanie Stroj Napájanie

€11.56


Vďaka za odstupe od EZ tatooneedle Obchode!

6 EZ Master Pro Tetovanie Klip Kábel Silikónový Plášť Kábla RCA DC Hawk Štýl Pripojenie pre Kazety Tetovanie Stroj Napájanie

Popis:

Preč sú dni, keď ste frustrovaní s káblom na sebe off a lámanie. Master Pro Tetovanie Kábel je navrhnutý špeciálne s odolnosť a flexibilitu v mysli.

Dodáva sa s 3 typy konektorov: RCA, DC a Hawk Štýl, ktorý, aby to compatibles s najviac tetovanie stroje na trhu. Funkcie: Spleť Zadarmo vysoko kvalitné silikónové bunda kábel s väčšou flexibilitou umožňuje spleti–voľný, plynulý a nerušený prevádzky pre tetovanie stroj. S Master Pro Tetovanie Kábel, môžete sa zamerať na to, čo skutočne záleží. Odolné Poistný Kmeň Trvanlivé Dizajn je dôležité zameranie na dizajn procesu v Master Pro Tetovanie Kábel. S výhodou poistný kmeň dizajn, boli sme schopní dodať dlhšie ohýbať životnosť kábel. Špecifikácie : Typ Konektora : RCA, DC, Hawk Štýl Dĺžka Kábla : 6 FT/ 1.8 m Typ Kábla: Silikónový Plášť Kábla Hmotnosť : 40 gramov Láskavo poznámka: hawk spojenie klip kábel môže byť len nosenie na hawk pero a hawk pero umelec edition. Obrázok Zobraziť:

RCA Kábel: 90 Stupňov RCA Kábel: Hawk Kábel 90 Stupňov DC: DC Kábel

RCA Kábel:

Štítky: tetovanie trubice, ac kábel, hornet tetovanie suplies, materiál tetovanie, 90 bunda, 3 mm medený drôt, klip kábel rukávy 200, starožitný tetovanie zbraň, klip kábel rca tetovanie, klip kábel.


( 3 Hodnotenie )

Počet