Jazdecké Legíny Mikrovlákna PU Odolné Jazda na Koni Topánky Kryt Dospelých Telo, Mäkké Chrániče na Ochranu Výstroj Koňa Zariadenia

€21.06


Popis Výrobku:

Položky: Jazdecké Legíny Farba: Ako Je Znázornené Materiál: Mikrovlákna PU Veľkosť: S / M / L / XL / XXL / XXXL Funkcia: Trvalé Vhodné Pre: Unisex

Zaskočí, zips uzavretie, pohodlné na nosenie, alebo vzlet. Používa na ochranu vašich nôh, bezpečnostné stráž výstroj, jazdecké dodávky pre mužov, ženy, dospelých, vonkajší jazda na koni. Nenáročné na údržbu, odolné, mäkké a pohodlné. Balenie Obsahuje: 1 pár jazda na koni gamaše. Poznámka: prosím, aby mierne veľkosti odchýlky. Vzhľadom na iný monitor ukazuje, farba môže mať trochu rozdiel.

Asi Po Predaji Služby

1. Podporujeme po-predajný servis, ak kupujúci nemá prevzatie tovaru v dobe, prosím, kontaktujte nás na vaše pohodlie. Budeme kontaktovať post office podrobnosti o tomto balíku a kontakt na vás . 2. Ak tento produkt máte akýkoľvek problém alebo chyba, keď dostanete to, prosím, nebojte sa, stačí nás kontaktovať v čase. Môžeme vám lepšie riešenie a budete spokojní s po predajný servis. Vďaka!

Štítky: coral šperky, jazdecké, jazdec prilba, kôň muž na koni topánky, vintage gumené topánky, kôň strmeň, armor tela, jazda na koni topánky, jazda na koni, prilba kôň.


( 1 Hodnotenie )

Počet