SONSPEE 2020 Nových Ťažkých Kovov Lebky T-shirt Punk Rock Nadrozmerné T Shirt Mužov 3D Tlač Príležitostné O Krk Hip Hop Tričká Krátky Rukáv

€4.57


Vitajte Na SONSPEE

Farba: Ako je Znázornené Na Fotografii (Skutočné Položka Bude Vyzerať rovnako Ako Obraz Však Môže Byť Mierne Odchýlky Farieb Vzhľadom Na Osvetlenie Účinok Počas Fotografiu Užívať Alebo Uchádzačov, Nastavenia Monitora.) Materiál : Polyester / Spandex Veľkosť Poznámka: Porovnať Detail Veľkosti S Vy, Môže Byť Rozdiel 1-2 Cm Vďaka Ručné Meranie, To Je Veľkosť Ázia, Je Menšia Ako Veľkosť USA. USA, EÚ, UK, AU, Skontrolujte Veľkosť Grafu. Skutočný Obraz Zobrazuje, Vysoká Kvalita, Všetky Štýl Je Rovnaký Obraz Zobrazuje, Továreň Na Aktualizáciu .... Milí Priatelia: Sme Sú Z Výroby Dodávané A Prijať Priamych Zásielok. Ak Potrebujete Predávať Naše Produkty Ponúkame Vám Obrázky Bez Vodotlače. Akceptujeme Aj DIY Prispôsobiť Štýl, neváhajte Nás Kontaktovať. Ďakujem. Poznámka: Toto je Veľkosť Ázie, 2 Rozmery Menšie Ako USA USA, EÚ, UK, AU Veľkosť Vyberte si Veľkosť Väčšia Ako zvyčajnej Veľkosti. Ďakujeme vám za vašu podporu a prajeme vám príjemné online nakupovanie.

Štítky: ropa tumblr, kovové tričko, dekor lebky, metallica tričko, ťažké kovy sa bat, punk rock, dekor kov, emo tričko, heavi kovov, iron maiden tričko.


( 3 Hodnotenie )

Počet