Camal 300pcs 14 MM Ľahký Jasné, Voľné Akryl Osemhranné guličiek na Luster Lampa Opony Svadobné Party Visí Časť urob si sám

€8.63


Camal 300pcs 14 MM Ľahký Jasné, Voľné Akryl Osemhranné guličiek na Luster Lampa Opony Svadobné Party Visí Časť

Popis: Skvelé pre okná, záclony, dvere, svetla, predsieň, doma, v kancelárii, pub dekorácie, ideálny pre vianočné festival dekor, vytvára teplú a romantickú atmosféru. Vyrobené z prémiovej akryl, s zátoka farbu a nie je ľahké fade, vyzerá lesklé pod slnkom alebo svetlo. Špecifikácia: Veľkosť: 14 mm*14 mm/0.55 palec* * 0.55 palec Farba: Číra Materiál : Akryl Tvar : osemhranné Otvor : 2 otvory Balenie Obsahuje: 300 Kusov Akryl Voľné Korálky Poznámka: 1: Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie, pls uistite sa, že vám to nevadí, než si ponuku 2: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, pls pochopiť, ďakujem

Platby

1.Väčšina platobné podmienky sú prijateľné prostredníctvom Viazaný,SRILL,VISA,WESTERN UNION,QIWI PEŇAŽENKY,KREDITNÉ KARTY. 2.Ak sa stretnete s problémami počas spracovania platieb,pls kontaktujte nás o pomoc. 3.Escrow je veľmi bezpečné a pohodlné.

Doprava

1.Budeme loď, ktorú položky do 24 -72 hodín akonáhle sa vaša platba je hotové Overovanie www.tantra-egypt.sk. 2.Prosím, aby vám poskytnúť správnu adresu doručenia v čase platby. 3.Bude to trvá 1 -3 pracovných dní pre prepravu v Číne. 4.Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody, oneskorené Alebo Iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. 5.Táto nižšia cena nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili na trhovú hodnotu.produkt a môžu sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov. 6.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Záruka a Vrátenie

Ak máte pocit, že sklamaní položky, povedzte nám, do 2 dní Od doručenia. Tovar musí byť vrátený v pôvodnom stave pre vrátenie/výmenu. Prepravné náklady, je na kupujúceho. Staráme sa o každý kupujúci, a bude sa snažiť vyriešiť všetky problémy. Vaša spokojnosť je vždy našou prioritou.

Spätná väzba

1.Vaša spätná väzba je veľmi vítané u nás. 2.Ak ste spokojní s našimi službami, očakávame, že sa aktívne PÄŤ HVIEZDIČIEK spätnú väzbu. 3.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, budeme s vami spolupracovať, riešiť problémy.

Štítky: fialová akryl luster perličiek, crystal opony svadbu, luster časti urob si sám, akrylové korálky lustre, kolo luster urob si sám, klietka luster urob si sám, perličkové girlandy, luster opony, dúhové luster korálky, solárne luster urob si sám.


( 1 Hodnotenie )

Počet