Cítil, Ozdoby na Vianočný Stromček Pre Deti Diy Ozdoby na Vianočné stromčeky Detí Ručné Vianočný Darček Šťastný Nový Rok 2021

€2.13


Funkcie:

1. Tento strom Vianočné ozdoby sú vyrobené z plsti, zelená a bezpečné, a deti sa môžu hrať s dôverou. 2. deti si svoje obľúbené ozdoby! Aby kužeľ v tvare stromu, pripojiť niektoré "list" cítil loptu, potom umožňuje dieťaťu, aby sa voľne visí ozdoby na kdekoľvek na strom, cvičenie dieťaťa praktické schopnosti. 3. Tento cítil Vianočný stromček pre deti bude perfektný darček pre vaše malé batoľa na Vianoce.To udrží vaše malé batoľa obsadené počas tejto sezóny.Nielenže budete mať niektoré veľmi čas, budete mu pomôcť, aby hrať na svoje vlastné, zatiaľ čo mu umožní stavať Vianočný stromček spôsob, ako sa mu páči .Takto si ho nechal postaviť jeho vývinových zručnosti, ako je uvedené predtým. Popis: Tento produkt je vhodný pre detské ruky-na výrobu a používanie na Vianoce, pridanie Vianočnú atmosféru. Špecifikácie: Materiál: cítil Veľkosť:96*70 cm Platné ľudí: deti Použitie dovolenku: Vianočný Balík Zahrnuté: 1 * cítil Vianočný stromček 1 sada * dekorácie Poznámky: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: grand stromček puzzle, bežné črievičku, rodina stromček puzzle, arbon vianočné cítil, christma strom, box vianočný stromček, jemné ihly plsteniu, 2 meter vianočný stromček, ihly plstenie, bambusové candy.


( 1 Hodnotenie )

Počet