Nepremokavé Bezpečnostná Pet Ovládanie Tréningu Podzemné Elektrické Zariadenia Psa Plot Oplotenie Systému 2 Šok Golier

€26.19


Nepremokavé Inteligentný Pes V-zem Pet Oplotenie Systém

Od teraz externá batéria je pašované pre leteckej dopravy , musíme odstrániť ho z obalu. Typ pre túto položku je na 9V batériu,môžete si ho kúpiť vo vašom miestnom obchode.

Nový Inteligentný Pes V-zem Pet Oplotenie Systém s nepremokavé golier,pet produkt,pes produkt,pet fense,pet oplotenie,najspoľahlivejšie,nákladovo efektívne pet zabránenie šíreniu systémov.

Tento skrytý W-227 je medzi najspoľahlivejšie, nákladovo efektívne pet zabránenie šíreniu systémy sú dnes k dispozícii. Zakopaný drôt vysiela neškodné radia signál. Keď si pes prekonáva hranice, signál, príčiny psa golier prijímač dodať výstražné pípnutie prvý. Ak váš pes pokračuje bližšie t boundary, systém bude problém mierny šok. Ak váš pes pokračuje ďalej, hte systém vydá silnejšie otrasy, kým boh vracia k rámci hraníc ste nastavili. Váš pes bude prirodzene snažiť vyhnúť korekcie, a je obsah pobyt v rámci stanovené hranice

Hlavné Funkcie:

1.Impulzné úmerná stimul

2.Progresívne tón stimul

3.Premenná poľa šírka ovládanie

4.Akustický a vizuálny drôt break ukazovatele

5.Rýchlosť zistiť anti-beh cez

6.Vstavaný blesk ochrany

7.Viac golier peration

8.Až 5000 aquare meter rozsah(viac ako 1,2 aker)

Package:

1 x Vnútorné montáž na stenu vysielač;

1 x Napájací kábel;

2 x Nastaviteľné prijímač golier;

2 x 9 Voltovú batériu za golier ( nie je súčasťou) pretože problém s akumulátorom doprava, takže sme sa nemali dať akúkoľvek batériu na produkt za postupujte podľa krajina:USA,ČILE,ŠPANIELSKO,HOLANDSKO,FRANCÚZSKO

1 x Hranica drôt 300 metrov;

2 x Extra kovové kontaktné body;

20 x Školenia vlajky;

1 x Test žiarovky;

2 x skrutky;

1 x návod na použitie.

PLATBY

Štítky: hlbb obojok, zadné air vent zásuvky pre vw, pes elektrické plotové systémy, móda pre psov, záhrada ochrana osobných údajov, muži šok golier, pes fenc, zomrie plot, fenc, cievkou elektrický plot.


( 5 Hodnotenie )

Počet