NITECORE TIKI GITD Mini Futuristické prívesok LAMPA Svietiť V Tme Verzia USB Nabíjateľné KeyLight Poket EDC Svietidlo Ľahké Cestovanie

€15.84


Nitecore TIKI LE Nabíjateľná LED Keylight Neuveriteľné Výstupu a Funkcií z Kompaktný Keylight

Na Nitecore TIKI LE je kompaktný keychain svetlo určené pre výchovu k DEMOKRATICKÉMU občianstvu, použitie a zabalené so sekundárne funkcie a Led. Hlavné svetlo je poháňané OSRAM P8 LED spárované s celkovou reflexné optické šošovky pre mäkké, jednotné lúč. Na dvoch stredných svetlá na TIKI LE sú červená a modrá LED dióda s dvoma odlišnými druhmi. Prvý sekundárny režim, modrá a červená Led je konštantná-na funkciu, ktorá robí pre veľký signál značku. Druhý spôsob je striedavé blikanie režim, ktorý sa prepína medzi červené a modré Led diódy v rýchlom slede, takže veľký varovný signál pripojiť na seba alebo iných objektov. Všetky tieto funkcie sú aktívne cez jediné tlačidlo rozhranie, ktoré poskytuje jednoručné prevádzky, kombinovať s interne nabíjateľnú batériu a micro-USB port a máte zreteľný predpoklady vaše nové obľúbené keylight. Funkcie: Základné biele svetlo využíva celkom reflexné optické šošovky pre jednotné a mäkké lúč vstavaná Li-ion batéria, vstavaná Li-ion batéria okruh s micro-USB port Advanced Power Cut-Off (APC) technológie pre ultralow parazitárne mozgov Jednej ruky sa dajú ovládať ovládacie prvky rozhrania, 3 výstupy pomocou jediného prepínača Hlavu vyrobené z kovových materiálov, s vynikajúci odvod tepla schopnosť Telo vyrobené z odolného PC materiálov Webdesign podľa Manbuy dodávané Príslušenstvo: Kľúč spona Špecifikácie: Napájanie: 1 x Li-ion batéria, LED: OSRAM P8 Výstup / Runtime / Hod: Vysoká: 300 lúmenov / 30 minút / 71 metrov Médium: 60 lúmenov / 1 hod. / 31 metrov Nízka: 15 lúmenov / 4 hodiny / 15 metrov Ultralow: 1 lumen / 40 hodín / 4 metrov Červená: 3 lúmenov / 1 hod Modrá: 0.8 lúmenov / 45 minút Červená/Modrá Policajná Varovanie Bliká: 1 hodina 45 minút Vrchol Intenzity Lúča: 1260cd Odolnosť voči Nárazu: 1 meter Vodotesný Hodnotenie: IP66 Rozmery: Dĺžka: 2.16" (55mm) Priemer Hlavice: 0.57" (14.7 mm) Hmotnosť: 0.37 oz (10.5 g)

txt dizajn manbuy. stránka dizajn MANBUY.

Štítky: dieťa horák, hrnček tiki, svetlomet popruh, led osram, kabura nitecore tup, nitecor, potápanie svietidla, nitecore bat, nástroj výchovy k demokratickému občianstvu, nitecore trubka priehľadná.


( 1 Hodnotenie )

Počet