Z nehrdzavejúcej Ocele Skladovanie Potravín Vákuové Nádoby Kanister Čerstvé Vedenie 1300ML 1000ML 700ML Ručné Fóliou Čerpadla Onsale vacuo

€42.29


Funkcie :

Názov : Vákuové nádoby / Vákuové Plechovka ( Pre skladovanie potravín ) Funkcia:Udržať potraviny čerstvé dlho Materiál:Nerezová Oceľ ( Nie sú krehké, v nevýbušnom , lepšie ako ostatní ) Kapacita:700ML+1000ML+1300ML Výška : 11 cm + 14 cm + 16 cm ( 4.33 palcový + 5.52 palcový + 6.3 palcový ) Priemer:12cm(4.73 palca) Zoznam Balíkov

Vákuové nádoby 700ml

Vákuová nádoba 1000 ml

Vákuové nádoby 1300ml

Elektrické vákuové čerpadlo * 1 (môžete Si vybrať patria alebo nepatria)( Lepšia kvalita , vákuové rýchlosť je rýchlejší ako ručná )

POZNÁMKA :

Môžete si vybrať kapacity , quatity vákuové nádoby O Dar

Objednať TERAZ= Dostať jeden manuálny vákuové čerpadlo ako dar

Aby vákuová potravín fóliou spolu s vákuové nádoby = Dostať vysávačovou hadicou ako dar Širokú Škálu Použitia

1 . Práce s elektrickým a ručným vákuové čerpadlo

2 . Práca s vákuová potravín fóliou stroj Sľub

(Dobrá kvalita + Pekný balík + Najlepšia cena + Silný Tím Služby)

Neváhajte , priateľ , len aby to teraz , Bez ohľadu na to, v ktorej krajine sa nachádzate, ako dlho budete platiť, zabezpečíme vám zásielku pre vás ihneď. Ak máte akýkoľvek problém , neváhajte nás kontaktovať .

FAQ & POZNÁMKY

1 . Ak má výrobok lode a lode ? Z Ruska do Ruska alebo z Číny, z iných krajín , prosím, uistite sa, že je všetko v poriadku pre úspešné doručenie . 2 . Ako dlho sa môžete dostať produkt ? Väčšinou medzi 7-25 dní , budeme loď sa čo najskôr po zaplatení potvrdenie a vyberte najrýchlejší a vhodný spôsob dopravy pre vás . ( niekedy to bol odložený, že nemôžeme kontrolovať , prosím, uistite sa, že môžete to prijať ) . 3 . Ako sa colné daň ? Colné daň nie je zahrnutá v cene výrobku platby , prosím, informujte u svojho krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou , možno zadarmo dane alebo niektoré daňové potrebné , nie sme si istí . 4 . Čo je návrat politiky ? Ak potrebujete náhradu, prosím, kontaktujte náš služby zákazníkom do 7 dní , celý set by mali byť nové a nesmie byť poškodená . prosím neotvárajte sporu priamo, bez žiadajú o pomoc .

ZÁRUČNÝ A PO-ZÁRUČNÝ A POZÁRUČNÝ SERVIS

Všetky naše výrobky sú istí, aby sa 100% zbrusu nový s 2 roky záruka kvality a Životnosti údržba okrem Umelo zničené , ak máte nejaký problém pri používaní , prosím, neváhajte nás kontaktovať .

POZITÍVNU SPÄTNÚ VÄZBU

Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Servisu , vysoko oceňujeme váš 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu a zdieľanie . Prosím, nenechávajte negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu bez žiadajú o pomoc . Ak máte akékoľvek otázky , prosím neváhajte a kontaktujte nás , odpovieme vám hneď a riešiť rýchlo a čo najlepšie . Veľmi pekne ďakujem !

Štítky: veko kanister, teplo tmel, vákuové vrece, kolo skladovacích kontajnerov, taška fóliou, fólie potravín fóliou, mini vysávač, bezdrôtový, hrniec vacum, pro vákuum, r vákuové vrecia.


( 4 Hodnotenie )

Počet