Baby Kočík Organizátor Fliaš Držiak Plienka Taška Kočíka Kočík Jednorožec Skladovanie Nappy Zmena Taška Na Kočík Príslušenstvo

€7.43


Baby Kočík Organizátor Plienka Taška Kočíka Kočík Jednorožec Držiak Skladovanie Fliaš Nappy Zmena Taška Na Kočík Príslušenstvo

Špecifikácie: Názov Položky: Baby Kočík Organizátor Taška Položka Hmotnosť: 220 g Materiál: Oxford handričkou Položka Rozmer: 38 x14 x 14 cm Package Zahrnuté: 1pcs x Baby Kočík Organizátor Taška s popruhom Funkcie: ★ Dieťa kočík organizátor taška s multi štýlový dizajn štýly výber, veľmi pekné módne! ideálny pre mladých rodičov! ★ Kočíka kočík organizér skladovanie taška je vyrobená z eko-šetrné Oxford tkaninu vysoko kvalitné materiály, vodotesné, silné a odolné, aj keď v lete horúce počasie nebude uvoľnenie toxických látok! Baby kočík organizátor taška s vynikajúcou šitie, presné ihly, jednotné vozidla line spracované! ★ Tieto kočík buggy organizér tašky ideálne pre cestovanie alebo vonku, môžete umiestniť veľa článkov na to, ako sú kľúče, fotoaparát, detské plienky, peňaženku, telefón, vody a mlieka, fliaš, dáždnik, hračky, atď.

Detail baby kočík, taška

Poznámky

1.Prosím, dovoľte 1-2 cm veľkosť sa líši vzhľadom na ručné meranie. 2.Farba: Vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 3.Máte nejaké otázky,prosím neváhajte a kontaktujte nás!

Štítky: zásuvky, držiak, baby kočík dáždnik, pohár s vlk, kočík nuna držiak, kočík držiak veľa, pohár s koňom, kočík clonu, oblátka držiak, dieťa prepravu kryt, pohár pre dvoch.


( 1 Hodnotenie )

Počet