17x24CM Nové Ručné Ženy Gitara Štýle Retro Taška Bežné Ručné Korálkové Reťaze Puzdro Tašky cez Rameno, program Messenger Taška a6948

€48.08


Veľkosť produktu autorské práva vyhradené---OLAFU TAŠKA---QQ--285208566 Dĺžku Popruhu

CM Dĺžka(Max.)

17 CM Výšky Rukoväte

CM Výška

24 CM Hrúbka

4 CM

POZNÁMKA:

1 , Rozmery sú merané ručne. Zvyčajne 0-2 cm tolerancia. Niektoré veľké a mäkké tašky môžu byť aj väčšia tolerancia.(napr. 50 slamy tašky môžu mať 5cm tolerancia). Prečítajte si hodnotu veľkosti úzko. Nebude súdiť len z obrázka, ktoré môžu zavádzať.

2 , farba skutočné taška môže byť trochu odlišné od obrazu. Vzhľadom na farebné samozrejmosťou je veľmi subjektívny pocit, a kamera,svetlo prostredie a vaše obrazovky môže viesť k farbu aberration. Keď sme sa čo najviac snažiť, aby sa obraz rovnaké ako skutočný produkt, nemôžeme sľúbiť, 100% isté. Ak vám záleží na farbe moc, prosím kontaktujte nás a získajte viac reálne obrázky a detaily.

3 , O veľkoobchod: Normálne si môžete kúpiť priamo, expedičný poplatok bude rez automaticky. Ak chcete, aby sa naozaj obrovský nákup, môžete mu poslať správu na mňa.

4 Kliknite na tlačidlo skontrolovať naše .

O spôsob dopravy, a čas, náhrada chrániť ,colných, daňových, ďalšie informácie o nás, kliknite na tlačidlo .

Štítky: vedierko tote, lekár kabelka, taška na gitaru, taška violao, taška hudba, tote vintage, taška úsmev, čierna kabelka veľké, letné tote, gitara kabelku.


( 0 Hodnotenie )

Počet