Match-Up Mužov šport posádky froté ponožky, športové ponožky (6 PÁROV)

€11.10


Regulácia VLHKOSTI - Match-Up Ponožky exkluzívne bavlnené ponožky sú garantované, aby vaše nohy, čerstvé a suché. Tieto šaty ponožky sú super pohodlné, veľmi priedušná a sú úžasné, ponožky pre mužov.

MAXIMUIM ODOLNOSŤ – Tieto mens ponožky sú odborne spracované so ideálny prípravok, vyrobený s 80% Česaná bavlna, 17% Nylon a 3% Spandex udržať pružnosť a mäkkosť v dospelých farebné ponožky pre dlhodobé používanie.

VYSOKO PRIMA – Match-Up design ponožky pre mužov sú úžasné, módne a funky bežné ponožky. Rôzne farebné ponožky zápas až sa všetky vaše obľúbené oblečenie. Zábava ponožky pre mužov sú dostatočne komfortné na každý deň pri zachovaní obraz pestrofarebné ponožky. Zápas-Up šaty ponožky pre mužov sú veľmi elegantný a farebný v rovnakom čase.

STROJ UMÝVATEĽNÝ - Pre konečné dlhotrvajúci výsledok umývanie farebné ponožky, ako sú farby a taktiež suché, stredne, vzorované ponožky vyžadujú Praktické a jednoduché starostlivosti.

Štítky: ponožka, pracovné soks, športové ponožky taan, v kabíne posádky, muži sveter, ponožka ženy, muži nastaviť, mens offwhite, termic ponožky mužov, značka ponožka.


( 4 Hodnotenie )

Počet