AUTOOL SDT208 Auto Potrubia Dymu Detektor Úniku Automobilový Úniku Detekcia EVAP Vzduchu Režim 12 24V Vozidla Výfukový Systém Chladenia

€346.52


Popis:

AUTOOL SDT208 Auto Dymu Detektor Úniku EVAP Systém Tester—účtovná marvelously profesionálne auto rúry Úniku Dymu Tester, v súlade s technickými špecifikáciami automobilovej opravovne EVAP test. SDT208 výrazne zvyšuje efektívnosť a pomáha nám nájsť únikov z automobilov a motocyklov na našich potrubný systém v priebehu niekoľkých minút, rýchlo a presne tak, ako EVAP Test Systému、Príjem Test Systému、Výfukové Systémy Test、Chladiaci Systém Test, Turbo Testovanie Systému, Kryty na test systému,Auto Tesnenie Test, Rôzne Tvarovky Test.

Ako to urobiť skúška tesnosti?

1. Vyplňte 10 ml baby olej na detektor prvýkrát. Otvorte kryt motora, a zavesiť detektor v kryte. 2. Otvorte rúru, ktorý musí byť napojený na detektor a prístup adaptér. 3. Pripojiť detektor s DC12V batérie, zapnite vypínač napájania, a detektor začína pracovať 4. V asi 30-tich rokoch, rúra bude naplnený dymom. Skontrolujte únik bodov. Prosím, použite hlavu lampy, ak je to potrebné.

AUTOOL SDT 208 Auto Dymu Detektor Úniku Funkcie:

[ Profesionálne EVAP Detection ]: V súlade s technickými požiadavkami car servise, EVAP test. Na SDT208 môže odhaliť drobné netesnosti otvory až do 0,5 mm a má držať-limit tlak funkcia ochrany v EVAP režim, tak ako chrániť vozidlo rúry zo škody. [ Jedinečný Dizajn ]:Na SDT208 je vybavený dvoma tlak ovládanie modulov, resp. Štandardnom Režime a EVAP Režime. A dve samostatné prepínače (Air &Dym), ktorý môže byť použitý pre široký rozsah zisťovanie úniku potreby. Poskytujeme s tromi meradlá obsahuje Olej Úrovni, Air Flow a Tlak Vzduchu pre presné zobrazenie dát. [ Širokú Škálu Aplikácií ]:podporuje 12V/24V auto batérií. Pre detekciu úniku potrubné systémy na automobily, motocykle, snežné skútre, off-road vozidiel, Štvorkoliek, ľahké nákladné automobily a člnmi lode. Vhodné pre všetky modely vozidiel. [ Bezpečnosti prevádzky ]:Na SDT208 vlastní vysokej teploty, ochrana a podržte tlačidlo -limit tlak. Počas prevádzky, ak zariadenie zmysly temp. nad 75°C, napájanie sa automaticky vypne. Ak je tlak vzduchu prekročí Štandardný režim (35psi) /EVAP režim (10psi), čerpadlo vzduch prestane fungovať. Toto účinne zaisťuje bezpečnosť obsluhy a zariadení. [ 3-ročná ZÁRUKA ]:Za škodu spôsobenú non-ľudské faktory, sľubujeme odoslať diely zadarmo do 3 rokov. Pre všetky potreby, ste srdečne vítaný, kontaktujte nás a my sa vám ozveme čo najskôr do 24 hodín.

Upozornenie:

1. Štandardný Režim a EVAP Režim nemôže byť zapnutá v rovnakom čase. 2. Ak chcete použiť túto AUTOOL SDT208 Auto Dymu Detektor Úniku EVAP Systém Tester prvýkrát, vyplňte s 10 ml oleja . Prosím, dávajte pozor, aby presahuje tento rozsah. 3. Testovacie kvapaliny : obe parafínový olej a baby olej sú OK. 4. Čerstvý olej môže byť naplnená len vtedy, keď sa dym dostane tenké, a to nemôže byť naplnené nad 20ml každý čas. 5. Pred vyplnením čerstvý olej, prosím, vyliať na ľavej olej v detektore a nahradiť detektor olej pravidelne. 6. Počas procesu zisťovanie úniku, prosím, aby od dymu-citlivých častí. 7. Nespúšťajte detektor viac ako 8 minút nepretržite. Je potrebné interval odpočinku. 8.Detektor má inteligentné protector,počas prevádzky, ak zariadenie zmysly temp. nad 75°C, napájanie sa automaticky vypne. 9. Kolo súčasťou tento detektor má teplotu, buďte, prosím, opatrní, aby sa zabránilo popáleniu. 10. Ak skúška potrubia musí byť odpojený uprostred, prosím, bezpečné druhej strane s gumovou stopple.

Balenie Zoznam:

1pcs * AUTOOL SDT208 Auto Dymu Detektor Úniku EVAP Systém Tester Hlavnej Jednotky 1pcs * Gumené Časti Pripojenie 1sets * Pevný Gumové Hadice Zátka (s sériové špecifikácia) 1sets * Mäkké Gumové Hadice Zátka (s sériové špecifikácia) 1pcs * Štandardné Kužeľ Adaptér 1pcs * Univerzálny Airbag Adaptér 1pcs * Napájací Kábel Upevnite 1pcs * Ventil Core Kľúča 1pcs * Test Olej Náplň Fľaša(olej nie je súčasťou balenia) 1pcs * EVAP Špeciálny Konektor 1pcs * Dymu Hadice 1pcs * užívateľský Manuál

Štítky: tabuľka miesto zvárač, c100, autool dymu, caterpillar platforma, výfukový, výfukové plyny áut, výfukové potrubie, tabak, linea výfukové plyny áut, auto výfukového potrubia.


( 2 Hodnotenie )

Počet