4 Ks/veľa Pet Priedušná Opotrebovaniu Reflexné Topánky pre Psov, Šteniatka Bezpečné Nočné Cestovanie Doplnky Ponožky Pre Psov Mačky

€3.80


Popis Výrobku:

Typ Položky:Pet Topánky

Materiál:Anti-slip Kože,TPR,Gumy,Čistú Handričku

Farba:Modrá,Svetlo Červená

Funkcia:Nepremokavé

Príležitosti:Všetky Príležitosti

Cieľová Skupina:Psy

Veľkosť(S,dĺžka,šírka):5.5 cm/2.17,5 cm/1.97

Veľkosť(M,dĺžka,šírka): 6 cm/2.36,5.5 cm/2.17

Veľkosť(L,dĺžka,šírka):7 cm/2.76,6.5 cm/2.56

Veľkosť(XL,dĺžka,šírka):8 cm/3.15,7 cm/2.76

Veľkosť(XXL,dĺžka,šírka):9 cm/3.54,8 cm/3.15

Funkcie:

1. Široké použitie: použitie tohto typu obuv nie je obmedzené miesto, a môže byť použitý v interiéri a exteriéri, čo je ekonomické a praktické.

2. Materiál: tieto topánky prijať vysokej kvality nepremokavé tkaniny tkaniny, a to je mäkké a pohodlné s cieľom poskytnúť najlepší užívateľský zážitok. Dno používa TPR materiálu, a jediným je trvanlivý a odolný voči opotrebovaniu, a to nebude bolieť nohy kože psov.

3. Ochranný: anti-protišmykové dizajn môže znížiť riziko pošmyknutia a bolí seba v daždivých alebo zasnežené dni. Reflexné dizajn vám umožní chodiť vaše psy v noci a môžete ich nájsť ľahko.

4. Dizajn: jednoduchý štýl a módny dizajn je vhodný na všetky druhy psov a ozdobte je dobre, aby boli atraktívne a stať sa stredobodom psov.

5. Multi-výber: výrobok má dva odlišné a krásne farieb, vzorov a veľkostí sú dosť, takže si môžete vybrať obľúbený jeden podľa vašich koníčkov a veľkosti vášho psa.

Balík Obsahuje:

1 x pet topánky

Poznámky:

1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby.

2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť malý rozdiel od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

Štítky: simson svetlometov, tunika lady biela, triangled jednoduché, turb16 thp turbo, turban čierna stuha, sim slot lg e960, toyota 240 svetlo, simson zahŕňa 6s, samostatné postele rebrá.


( 0 Hodnotenie )

Počet