Rias Obliečky Flanelové Pamäťovej Peny Lash Vankúš A Elastické List Lash Posteľ Kryt Make-Up Salon Vrúbľovanie Mihalnice Kozmetický Salón

€19.84


Vážený zákazník, dlaždice veľkosť tohto posteľ list je 160cm*75 cm, maximálne rozšírenie veľkosť je 200 cm*90 cm.

Vážený zákazník: To je Krása listy špeciálne pripravené pre vrúbľovanie mihalnice. Keď mihalnice sú zaočkovaný, na grafter môže nechať experiencer ležať na Krásu listy a užite si vrúbľovanie pohodlne.

Túto Krásu listov je určený na nosenie ľudského tela, a zakrivené otvor pod umožňuje grafter nohy byť umiestnené pokoj mysle.Prosím, kupujte ju hneď, ako je to možné.

Funkcie pre Vankúš: 1. Konkávne Dizajn--Vedecky Rias Rozšírenie Vankúš určený na pomoc správne chrbtice, držanie tela krku. na oboch stranách, dá ľahko zabrániť mihalnice a nástroje 2. Pamäťová Pena Plnenie--Nonallergenic a netoxické. 3. Súčasťou Odnímateľný Kryt. 4. Ideálny Lash Vankúš pre Salón Stoličky,zmerať svoje stoličky,vašich klientov bude páčiť jemné a nie príliš Tuhá Vankúšov. 5. Veľkosť: Cca 50*20 cm*12 cm

Poznámka: Balíček Vylúčiť Iné Príslušenstvo

Štítky: lash vankúš, elactic rias posteľ, rias vankúš polica, rias linkovej, cosmet, posteľ kryt lash, rozšírenie vankúš, make-up salón, rias vankúš, baby boy veľkonočné oblečenie.


( 2 Hodnotenie )

Počet