Ručné Akupunktúrne Pero, Elektrické Akupunktúra, Masáž Pero DESIATKY Bod Detektor Pulz Acupoint Stimulátor S Digitálnym Displejom

€37.67


Ručné Akupunktúrne Pero, Elektrické Akupunktúra, Masáž Pero DESIATKY Bod Detektor Pulz Acupoint Stimulátor S Digitálnym Displejom

Funkcie Prijať non-invazívnej pulzná masáž a nízke frekvencie prúd na stimuláciu akupunktúrnych bodov svalov, bezbolestné a bezpečné, ktorý môže efektívne podporovať krvný obeh odstránením krvi stasis a eskalátorov meridiánov pre svalové bolesti, zlepšenie imunity a vylepšené telo zdravie a fitness. Inteligentné vyhľadávanie bod funkciu je možné zistiť presné polohovanie akupunktúrnych bodov, zatiaľ čo LCD displej umožňuje priame a jasné označenie vzťahujúca sa hodnota, tým väčšia je hodnota a bližšie ste si priblížil akupunktúrne body. Pero tvar a palm veľkosť fit dizajn umožňujú pohodlné a bezpečné držanie rukoväte, ľahký a prenosný široko oblek pre domáce aj cestovné použitie.

Špecifikácie

Materiál: Plast

Farba: Sivá

Konektor: NÁM Plug/EÚ Plug(Voliteľné)

Napájanie: 3,7 V

Pulzná Frekvencia: 1-23HZ

Pulzný Režim: Dlhodobé

Šírka impulzu: 220µs

Výkon Intenzita: Úroveň 1-10

Citlivé Úroveň: Úroveň 1-10

Veľkosť: Cca. 23*4.6*3.5 cm/9.05x1.81x1.37inch

Poznámka:

Prosím, aby niektoré odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka, pretože monitor obrazovka nastavenia a svetelné podmienky sú rôzne.

Vďaka za pochopenie!

Použite Inštrukcie:

1. "ON/OFF" gombík na približne 4 súbory, potom "Citlivosť" točiť okolo 2, o 2 za sekundu pri zistení akustické hum majú prednosť.Kvôli osobnej pokožku a suché vlhkosti počasie, "Citlivosť" nariadenie líšia od osoby k osobe.

2. Pred použitím je prvý, bude potrebné použiť pri liečbe sonda je nainštalovaný v počítači, a potom vložte vodivé valcovaný drôt v hostiteľskej v spodnej časti rozhranie, iné ruky, podržte kontakt, rod tvar slučky.

3. Správne držanie tela ručné nástroje, ako napríklad držanie pera, palec kontakt nástroj kovové vedenia kus 1, úteku kontakt vodivosť kovov kus 2, vzpriamené držanie v kontakte s ľudskou pokožkou.

4. Detekcia: poludníka vstupné body pri odhaľovaní meridian acupoints, keď počujú, nepretržitý hum a zobrazenie hodnôt zvýšiť rýchlo, kanály a zábezpek akupunktúrne body sú odhalené, potom stlačte štart liečba v liečbe.Poznámka: pri detekcií meridian acupoints, môže podržte tlačidlo liečby.

5. Liečbu, môže prostredníctvom "ON/OFF" tlačidlo pre nastavenie intenzity vhodnú liečbu, aby sa cítili pohodlne, je vhodné (celkom 10 úroveň sily je nastaviteľné od 0 do 10).

6. Po použití stlačte tlačidlo "ON/OFF" tlačidlo upraviť do zatvorenej polohy.

7. Nahradiť krásy sondy: krása tváre, odstránenie sonda proti smeru hodinových ručičiek, potom v smere hodinových ručičiek zámok krásy sondy.

8. Pri nabíjaní, liquid crystal display: so slovami "CH6"a bliká, zelené svetlo, plne nabitá, zelené svetlo.

Package Zahrnuté:

1* Akupunktúrne Pero

2* Masáž Sondy

1* Kábel

1* Reflux Bar

1* Nabíjací Adaptér

1* Prázdny Kvapalina Nádobu

1* Užívateľská Príručka

Štítky: profesionálne akupunktúrne pero, electrod, bedrovej masér elektrické, acupunctur, kovový model akupunktúra, moxa, Simplex, acupoint masáž, elektródy elektro stimulácia, acupoint detektor.


( 0 Hodnotenie )

Počet