Rýchle Dodanie Detí Ochranu Dospelých Tvár Masku Na Tvár Fashion Opakovane Používať Inteligentné Elektrické Anti Vzduchu Automatické

€9.35


Prosím, láskavo poznamenať,,uvedených produktov sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu .

Smart Bezpečnosť Detí Elektrické Maska Anti-Kvapky Prívod Vzduchu Muţi A Ţeny Ochranné Masky funkcia:

Silikónové súčasťou masky je vyrobené z potravinársky materiálu. Šetrné k životnému prostrediu plastové materiály použité v celom tele sú bezpečné a spoľahlivé. Ergonomický dizajn, pohodlné na nosenie, žiadny tlak, z nehrdzavejúcej ocele vnútorné steny, 360 stupeň anti-kolízie, elastické silikónové.

Vstavaný turbo ventilátor poskytuje sviežosť, to môžete vyfiltrovať haze, odstrániť 98% väčšina častíc a absorbovať škodlivých pachov.

Materiál: Silikón + Plast

Používa:

anti-fog, anti-second-hand dymu, anti-peľ, anti-PM2.5 častice

1. Odporúča sa na čistenie tváre, maska mokrým uterákom, alebo malé množstvo alkoholu pred použitím.

2. Keď používate prvýkrát, odporúča sa, ak chcete nastaviť rýchlosť režimu, vzduch bude automaticky dodávané bez blokovania.

Návod na použitie: 1. Stlačte a podržte tlačidlo napájania na 1-2 sekundy pre zapnutie, predvolený je zadajte prvé vietor, vhodný pre vnútorné a autom.

2. Stlačte tlačidlo raz na zadanie 2 gear vietor režim, vhodné pre outdoorové aktivity.

3. Po stlačíte tlačidlo znovu, zadajte tretej výstroj, vhodné pre namáhavé cvičenie.

4. Stlačte a 3 sekundy podržte tlačidlo vypnúť stroj počas používania.

Obsah Balenia:

1 elektrický smart maska

Štítky: tvár masku, mascarilla smart maska, electron maska, ffp1 maska, likvidujte maska, layer mask opakovane, vzduchový filter maska, kola ochranu maska, mans úst maska, maska medic.


( 0 Hodnotenie )

Počet