10W 2v1 Bezdrôtová Nabíjačka nabíjačka do Auta nabíjacej stanice, Rýchle Nabíjanie Qi Bezdrôtovej Nabíjačky, Docking Station Pad pre iPhone Samsung

€6.62


Funkcia:

Pekný dizajn:spája bezdrôtovú nabíjačku a držiaka telefónu do jedného celku. to bude vaša jazdy bezpečne a plnenie si telefóne ľahko. Dobrý materiál: používajte mäkké Silikónové, majú skidproof funkcie pre svoj telefón. a spodnej časti panela sa môže adsorbuje na vaše auto svieti, to bude váš telefón v bezpečí, keď jazdy. Kompatibilné :QI Štandard bezdrôtovej nabíjačky:Výstup:5V 1A,Vstup:5V,2A,9V/1.67 Acompatible s Samsung Galaxy Note8, Galaxy S7 Edge/Galaxy S7, Galaxy S6 Okraji plus / Galaxy Note 5, iPhone X / iPhone 8 / iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S8/S8 Plus a iné čchi zariadenia Obsahuje všetky najpredávanejších chytrých telefónov a PDA zariadenia kolmo na aute panel pre jednoduché prezeranie a hands-free navigáciu. 2-V-1 :Ak váš telefón je z batérie, keď ste na ceste, v tej chvíli sa táto bezdrôtová nabíjačka do auta je riešenie pre vašu naliehavú potrebu, len jednoducho dať váš telefón v tejto bezdrôtová automobilová nabíjačka pre bezdrôtové nabíjanie. Popis: Typ:Auto Bezdrôtová Nabíjačka Farba:čierna Bezdrôtový štandard :štandard QI Vstup veľkosť: 5V/2A,9V/ 1.67 A Bezdrôtový výkon: 5W/ 7.5 w /10W Veľkosť: 158 x75x6mm Bezdrôtové vzdialenosť: 75% Platné model: QI mobilného telefónu Upozornenie: Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. Farby môžu mať odlišné ako rozdiel displej,prosím pochopiť.

Štítky: priemyselné usb nabíjačky, nabíjačka telefónu, herné podložka pod myš, držiteľ karty v telefóne, magsafe iphone karty, keysion magnetické bezdrôtová nabíjačka, pre mat, nabíjačka do auta mount, nabíjačka qi, prenosné auto bezdrôtová nabíjačka.


( 4 Hodnotenie )

Počet