VidaXL Konferenčný Stolík S Exkluzívny 3-Vrstva Dizajn Nábytku Módny Stolík Pre Obývacia Izba tavolino salotto

€46.07


VidaXL Konferenčný Stolík S Exkluzívny 3-Vrstva Dizajn Nábytku Módny Stolík Pre Obývacia Izba tavolino salotto

Tento konferenčný stolík, s nadčasovým a elegantným dizajnom, je okamžitý upgrade do vašej obývačky. Je vyrobený v pevnej konštrukcie, ktoré vám ponúka rokov dobré služby. Vďaka jeho exkluzívny 3-vrstva dizajn, poskytuje veľmi veľký priestor na umiestnenie veci. To môže byť použitý ako konferenčný stolík pre pohodlný povrch na zvyšok vášho nápoja alebo iné nevyhnutnosti potrebujete poruke. Môžete tiež priniesť ju do svojej spálne pre použitie ako jedinečný nočnom stolíku! Je to jednoduché, čisté, len čistú mäkkú vlhkú handričku potrebné pre údržbu!

Exkluzívny 3-vrstva dizajn

Materiál: Tvrdené sklo + kov rám

Celková veľkosť: 90 x 45 x 43 cm

Farba: Biela

Značka: vidaXL

POZNÁMKA: dobrý deň vážení zákazníci, miesto na poslednom obrázku je vzdialené adresu, ktorú nemáme loď. Ak ste sa nachádzajú v týchto miesto,pleae láskavo nie objednávku. Ospravedlňujeme sa za to a dúfam, že sa vám za pochopenie. Mať dobrý deň,

Štítky: plagát na izbe teen, mens nábytok do obývacej izby, záhradný set stôl, malé nábytok do obývacej izby, mesa salón, vidaxl stoličky, krištáľové lampy, vidaxl konzoly, ho chi ming, posteľ skladací stôl.


( 1 Hodnotenie )

Počet