Super Veľký 3" ( 80mm)Medveď furador de abstraktných DIY Plavidlá Punč EVA Tvorivé Embosser Punč Karty, takže Scrapbooking S2886s

€16.42


Vitajte v Našom Obchode! Ak potrebujete akúkoľvek pomoc, prosím neváhajte a kontaktujte ma kedykoľvek! Ja budem robiť moje najlepšie, ktoré vám pomôžu. Teší váš Nákupný!

Kombinovať Zásielky Podporované! 200USD = Zadarmo EMS/UPS/DHL zásielku (3-15days) 100USD= možná zľava alebo kuriérom zadarmo shiping Scrapbooking Papier Puches Diy Kreatívne Hračky a Darčeky Hranice Karty Robiť to, Čo je craft papier údery? to je tvarované papier puncher veľmi dobré kreatívne hračky/darček pre deti najlepší nástroj pre umelecké diela, ručné remeslo.zápisník projektu, blahoželania, pozvánky,fotografie,listy... s plavidlá, puncher a môžete creat, čo chcete..., Ako používať hranice dierovačky papiera? vyberte vzor sa vám páči, a vložte papier do puncher stlačte puncher odstrániť puncher a a uvidíte vzore na papier

Položky Detaily Produt veľkosť:vzhľadom na x 11 cm x 16 cm x 10 cm Tlačiť veľkosť Papiera: 60 mm 80 mm závisia od vzory cca model: super veľkosť, číslo modelu S2886 Farba:Multi-farebné, svetlé Materiál:ABS+zliatiny Modelovanie:nové a jedinečné, mnoho kvetinové vzory sú k dispozícii Vzory pre vybrať prosím zanechať odkaz pre vzory chcete, ak sa žiadne hlásenie, zašleme Č. 7 Medveď .

Č. 1 Kvety

Č. 2 Kočíky

Č. 3 Kvety

Č. 4 Snehové Vločky

Č. 5 Koruna

Č. 6 Hviezd

Č. 7 Medveď

Č. 8 Srdca

Č. 9 Kruh

Č. 10 Anjel

Č. 11 Chirstmas Strom

Č. 12 Kvety

'

Štítky: diy vŕtací stroj, punč zápisník, papier punč zápisník, plavidlá punč, odtlačkový papier, anjel plavidlá punč, jasné, odtlačkový papier, papier punč pre kartu tvorby, a3 papier, železničnej vŕtací stroj.


( 0 Hodnotenie )

Počet