Piececool 3D Kovov Puzzle Nano DIY Šťastie Pigsy Laserom Rezané Model Zostavy Zostaviť Skladačka Vzdelávacích Hračiek, Cesta Na Západ Dary

€20.34


Prosím prečítajte si nižšie uvedené informácie pred objednávku 1. Tieto hádanky sú mini po hotové, pozrite si prosím veľkosť jasne. Nie požiadať o vrátenie dane, alebo odísť negatívnu spätnú väzbu k nám. 2. Trpezliví a opatrní, robí ideálny model, pošleme každý puzzle v dobrom, Ak ste prchkosť tieto puzzle nie sú vhodné pre vás. 3. Trochu ohýbanie spôsobiť doprava je obmedzená, bude vplyv na modeli, Ak ste completist on-line nakupovanie, nie je pre vás vhodné. 4. Uvedené informácie sú len pre poznamenať, aby vám lepšie nákupný zážitok, akúkoľvek otázku, prosím, prosím, neváhajte nás kontaktovať, alebo nechajte správu k nám. Zavedenie nového výrobku: toto je vysoko kvalitného kovu modelu vyrába ultra presné rezanie laserom. Kovový model je použitie jemný spracovanie kovov tesnenie pomocou laserových radarov, a potom v časti odstránené, ako kov proces, ako je ohýbanie, skladanie a potom plug-in, môžete vytvoriť svet model ako malé palm veľkosť. produkty obsahujú 1~3 kusov puzzle dosky, najviac jednoduchý výrobok má iba jeden kus puzzle dosky a stačí 30 minút do konca, ale najťažšie produktu sú 3 kusy puzzle dosky a potrebujú viac ako 3 hodiny, aby sa dokončiť. Nie je potrebné lepidlo, len montáž výrobku, ako je návod povedal, ale pripraviť nožnice a kliešte, keď majú malé pár, tam bude najvhodnejší. Funkcie: 1.Mini Qute Kus Zábavnej 3D Kovov Puzzle 2.Vysoko Kvalitného Kovového Materiálu. 3.Vhodné pre Zber. 4.Vzdelávacie Hračky A Darčeky. 5.Domáce Dekorácie Modelu.

Štítky: piececool 3d kovov, 3d model, cesta na západ, tom hardy mužov, javor kovové puzzle, 3d kovov puzzl, hikoki, vytlačiť handričkou, masku na tvár superhrdina, piececool.


( 0 Hodnotenie )

Počet