Prenosný CD Prehrávač Hudby Stereofónny Reproduktor na Stenu Domov Bluetooth Audio Boombox FM Rádio, USB, MP3 a AUX Vstup Výstup

€35.72


Prenosný CD Prehrávač Hudby Stereofónny Reproduktor na Stenu Domov Bluetooth Audio Boombox FM Rádio, USB, MP3 a AUX Vstup Výstup

Funkcie:

- S diaľkovým ovládačom, jednoduché a pohodlné ovládanie CD prehrávača.

- Tvorivé vytiahnuť prepnúť a nástenné dizajn, takže je ornament na stenu a aby váš domov umelecké.

- Podporuje CD, CD-R, CD-RW, CD-MP3, CD-WMA, všetky typy diskov Cd bezproblémová. Vynikajúci zdroj zvuku dekódovanie robí kvalitu zvuku lepšie.

- Môže fungovať ako Bluetooth reproduktory cez BT spojenie, kompatibilné s takmer všetkými BT s podporou audio zariadení, ako sú inteligentné telefóny a tablety.

- Pripojenie 3,5 mm audio zariadenia ako napríklad MP3, MP4, mobilného telefónu cez 3,5 mm audio kábel, môžete tiež pripojiť a výstup CD prehrávač káblové slúchadlá.

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Veľkosť: 18.8*18.8*3.2 cm

Package zahrnuté:

1 x CD Prehrávač

1 x 5V/2A Nabíjačku

1 x Stôl Stojan

1 x Závesné dosky

1 x Diaľkové ovládanie

1 x Balenie so Skrutkami

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba,ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: cd, cd prehrávač, audio cd prehrávač, mp3 prehrávač, fi sacd prehrávač, reproduktor na stenu v indii, vstupu, prenosné rádio cd príspevok, boombox cd prehrávač, cd disk.


( 0 Hodnotenie )

Počet