Prenosné Silikónové Puzdra Kontajnerov Stlačiteľný Opakovane dezinfekčné prostriedky na Ruky Prázdne Cestovné Fľaše s Kľúčom Dopravcov

€3.51


Prenosné Silikónové Puzdra Kontajnerov Stlačiteľný Opakovane dezinfekčné prostriedky na Ruky Prázdne Cestovné Fľaše s Kľúčom Dopravcov Funkcia: Získajte 3 Ks v jednom balení,38ml,60ml,90ml prázdne cestovné príslušenstvo fľaše, mini veľkosť, vhodné použiť, prenosné. Skvelé pre cestovanie a balenie . Odolná fľaša na telo a jednoduchý dizajn, pohodlné TSA cestovné použitie. Ideálny malej veľkosti pre prepravu-na dopravu kvapalín, šampón, masáž olej, zvláčňujúce vody, emulzie, tekuté mlieko a iné starostlivosti o pleť položky. Vysoká transparentnosť, odolnosť k pádu mimo, krásna a jemná, vhodné na rôzne príležitosti. Špirálové tesnenia, zapečatené výkon je dobrý,nemusíte sa obávať, kozmetika úniku, unikátny flip spp, aby bolo jednoduché dávkovanie denne kozmetika Pohodlné flip spp umožňuje ľahké dávkovanie. Fľaša je pevný dosť stáť rovno, ale dostatočne flexibilné na squeeze ľahko. Špecifikácia: Typ: Prázdne Cestovné Fľaše Materiál: Silikón Farba: Ružová,Fialová,Zelená,Fialová, Veľkosť: 38ml,60ml,90ml Riadne Teplota: -20℃ až 80℃ bude jemné Použiť:Šampón,masážny olej,zvláčňujúce vody,emulzie,tekuté mlieko a iné starostlivosti o pleť položky. Množstvo:1 Sada Poznámka: Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie obsahuje: 1Pc 38ml Prázdnu Fľašu. 1Pc 60ml Prázdnu Fľašu. 1Pc 90ml Prázdnu Fľašu.

Štítky: cestovná taška, britský kufor, silikónové tesnenie kontajnerov, fľaša zložiť, muži kremíka kontajnerov, príslušenstvo cesta, ručné sanit, vaňa držiak na fľašu, stojan na víno, bee bunda.


( 2 Hodnotenie )

Počet