1PC Vankúš 45x45 Cm Halloween Horror Krásy Kostra Bielizeň, obliečky na Vankúš Auto Izba Halloween Dekorácie Vankúš

€2.49


Odrážky:

1、Priedušná a potu-priepustná, bielizeň dokáže absorbovať pot a potu na ľudskú pokožku, tak, že telesnú teplotu, môže sa rýchlo vrátiť do normálu, skutočne dosiahnuť priedušná, pot-absorbuje vplyv, teplo v zime a chladenie v lete, vhodné pre tesný použitie.

2、Pohodlné, svrbenie, priateľské k pokožke, hodnota PH je kyslé, žiadne podráždenie pokožky, v súlade s životného prostredia a ľudského zdravia.

3、Anti-statické, no loptu, bez frustrácie, č curling, bielizeň je šitá s čistej bavlny, bez toho, zadarmo, bezplatne, bavlnené vlákno nie je ľahké nedeformujte, nemôže dovoliť loptu.

4、Prírodného a životného prostredia, z výsadbu na ručné tkanie do tkaniny, šitie do prestieradlá, bez použitia pesticídov a chemických farbív, textil, neobsahujú chemické ióny ťažkých kovov ako je formaldehyd a azo, a plne v súlade s Európskym Spoločenstvom Textilné Biochemické Normy. - Azo farbivá sú potrebné na to, aby reálne zelená ekologické textilné poklady.

5、To môže zlepšiť, spánku, použite bielizeň, aby sa ľudské telo majú zahrievania, zvýšiť správny prietok krvi v ľudskom tele, účinne regulovať nervového systému, eskalátorov meridiánov, a zlepšiť kvalitu spánku.

Funkcie:

1. Priedušná a potu-priepustná, bielizeň dokáže absorbovať pot a potu na ľudskú pokožku, tak, že telesnú teplotu, môže sa rýchlo vrátiť do normálu, skutočne dosiahnuť priedušná, pot-absorbuje vplyv, teplo v zime a chladenie v lete, vhodné pre tesný použitie.

2. Pohodlné, svrbenie, priateľské k pokožke, hodnota PH je kyslé, žiadne podráždenie pokožky, v súlade s životného prostredia a ľudského zdravia.

3. Anti-statické, no loptu, bez frustrácie, č curling, bielizeň je šitá s čistej bavlny, bez toho, zadarmo, bezplatne, bavlnené vlákno nie je ľahké nedeformujte, nemôže dovoliť loptu.

4. Prírodné a ochrany životného prostredia, z výsadbu na ručné tkanie do tkaniny, šitie do prestieradlá, bez použitia pesticídov a chemických farbív, textil, neobsahujú chemické ióny ťažkých kovov ako je formaldehyd a azo, a plne v súlade s Európskym Spoločenstvom Textilné Biochemické Normy. - Azo farbivá sú potrebné na to, aby reálne zelená ekologické textilné poklady.

5. To môže zlepšiť, spánku, použite bielizeň, aby sa ľudské telo majú zahrievania, zvýšiť správny prietok krvi v ľudskom tele, účinne regulovať nervového systému, eskalátorov meridiánov, a zlepšiť kvalitu spánku.

Popis:

Názov produktu: obliečky na Vankúš

Veľkosť produktu: o 45*45 CM/17.72*17.72 V

Hmotnosť výrobku: cca 80 gramov

Kabát materiál: ľan

Výplň obsah: 71% (vrátane) - 80% (vrátane)

Štýl: TV dráma s rovnakým odseku

Farba: Halloween series - OA (bez vankúš), Halloween series - OB (bez vankúš), Halloween series - OC (bez vankúš), Halloween sérii - OD (bez vankúš), Halloween series - OE (bez vankúš), Halloween series - SZ (bez vankúš), Halloween series - TOKOV (bez vankúš), Halloween series - OP (bez vankúš), Halloween series - OZ (bez vankúš)

Zoznam:

1*obliečka na vankúš (bez vankúš)

Štítky: kniha nálepky, horor, 100 nálepky, demon vlasy, nálepku čarodejnice, dekor horor, cosplay halloween, čelenka ovce, halloween na nechty, nálepky, zviera maska.


( 1 Hodnotenie )

Počet