720 Stupňov Univerzálny Prechodový Filter Kohútik Sprej Na Hlavu Proti Striekajúcej Filter Kohútik Hnuteľného Kuchyňa Ťuknite Na Úsporu Vody, Tryska Postrekovač

€3.08


Popis:

Otočiť odvod vody 720°, je to pohodlnejšie, aby si umyte tvár a kloktadlo!

Dva druhy odvod vody rotačné prepínače, kyslíkom obohatená pena, splash-dôkaz vody, štyri vrstvy, čistý filter na odstránenie nečistôt, a dvojité tesnenia, aby sa zabránilo odkvapkávanie.

Hlavné Funkcie

Priemyselná Kvalita Pre Komerčné Duty:Robustné Medi, ABSbody pre extra dlhú životnosť a dlhú životnosť. Táto položka tiež zahŕňa posilnené dvojité O-krúžok ventily, ktoré zabezpečia, že všetky úniky sú zakázané.

Bezpečné a užívateľsky Príjemný Dizajn:Splash filter kohútik zavádza vzduchu do prúdu vody, aby produkovať väčšie a čistejšie potok, ktorý je MÄKKÝ NA DOTYK a NON-TRIEŠTI. Tento produkt je zaručené, aby sa vaše zákazníkov alebo zamestnancov šťastný. Vhodné pre reštaurácie, možnosti prania & dvore.

Viac Veľkostí & Typov:ponúkame rôzne štýly, aby zodpovedali vašej rozmanité potreby. Okrem rôznych náustok dosiahnuť pre kohútikov, ponúkame tiež rôzne vzory pre kohútik telo a rukoväť. Pozrite sa na naše stránke produktu! Môžete nájsť ten, ktorý vyhovuje vašim potrebám najlepšie.

Špecifikácie:

Materiál :Medi, ABS

Hmotnosť s balením: 108 G

Veľkosť produktu(L x W x H) : 15 × 8 × 5 cm / 5.9 × 3.1 × 2inches

Package Zahrnuté:

1*Batérie

Štítky: tryska klepnite, kohútik vesmíru, 720 batérie, nemecký, kohútik filter splash, povodie batérie, batérie, 720 batérie, kuchynské batérie, sprej, zelená voda klepnite, kichen vody.


( 1 Hodnotenie )

Počet