T106 8 Železný prášok jadier T106-8 OD*občiansky preukaz*HT 27*14*11.5 mm 45nH/N2 35uo Železa prachu Feritové jadro Toroid Core toroidné žltá červená PR

€11.93


Pozor prosím: tento druh magnetický prsteň nie je magnet, to je nonmagnetic. žehlička nie je možné adsorpcie.

Highlights: žehlička power core Obsiahnuté toku linky vrstvou epoxidovej živice

Vlastnosti Materiálu:

železný prášok jadro je druh mäkké magerntic materiál, ktorý je zložený z železný prášok a izolačný materiál.Po izolačné liečbu,železný prášok je lisovaný do požadovaného tvaru a veľkosti a ide throuth kúrenie,a povlak niekedy.Na rovnomerne medzery vo vnútri železný prášok jadro je hlavná funkcia.

Funkcie:

Maximálna prevádzková teplota toroidné jadrá je 150oC.

Na toroidné jadrá sú potiahnuté epoxidové živice s minimálne 500V AC členenie.

Na toroidné tvar poskytuje dobré magnetického toku spojky a nízke túlavých toku úniku,

Výška toroidné tvar (tiež označované ako "hrúbky") je ľahko líšiť, a nevyžaduje žiadne náradie zmeny

Aplikácie:

1.Tento toroids produkty ponúkajú jednoduché, kompaktné riešenie pre výrobu induktorov, spolu induktorov a transformátorov. RF obvody, ES napájanie tlmivky, motory dimmer ovládanie filtre.

2.Sme získali bohaté skúsenosti a vybudoval stabilné a dôveryhodné obchodné vzťahy so zákazníkmi na celom svete. S bohatými skúsenosťami pri riešení všetkých typov veľkých a malých objednávok, sme vyvinuli rozsiahle kontakty s mnohými miestnej a medzinárodnej prepravy organizácií. V dôsledku toho sme schopní dodávať náš tovar bezpečne a spoľahlivo na takmer kdekoľvek na svete

-2/-14 Materiálov

Nízka priepustnosť týchto materiálov bude mať za následok nižšie prevádzkové AC fiux hustotou ako ostatné materiály s žiadne ďalšie vykrytie straty.V -14 Materiál je podobný -2 Materiál s mierne vyššia priepustnosť.

-8 Materiál

Tento materiál má low core straty a dobrá linearita pod vysokým zaujatosti podmienky,dobrý vysoká frekvencia materiálu.Najvyššie náklady na materiál.

-18 Materiálov

Tento materiál má low core strata podobné-8Material s vyššou permeabilitou a nižšie náklady.Dobrý DC sýtosť vlastnosti.

-19 Materiálov

Drahé náhradníka do -18 Materiálu s rovnakým priepustnosť a trochu vyššia core straty.

-26Materials

Najobľúbenejšie materiálu.Je to nákladovo efektívne všeobecné účely materiálu, ktorý je užitočný v širokej škále moc konverzie a linky filter aplikácie.

-28/-30 Materiálov

Dobrá linearita,nízke náklady,a relatívne nízka priepustnosť tohto materiálu, aby bolo populárne vo veľkých veľkostiach pre vysoký výkon UPS dusí.

-33/-34/-35 Materiály

Lacné alternatívne k -8Material pre aplikácie, kde je vysoká frekvencia jadra strata nie je kritický.Dobrá linearita s vysokou zaujatosti.

-38Materials

S vysokou magnetickou permeabilitou, je nízky rozpočet náhradník -26Material.To je najlepšou voľbou pre lineárnu frekvenčnú aplikácie.

-40Materials

Najlacnejší materiál.Má vlastnosti veľmi podobné veľmi populárne -26 Materiálu.Populárne vo veľkých veľkostiach.

-45Materials

Najvyššiu priepustnosť Materiálu.Vysoká priepustnosť náhradníka na -52 Materiál s mierne vyššia core straty.

-52Materials

Materiál má nižšiu core straty pri vysokej frekvencii a rovnakým priepustnosť ako -26 Materiálu.Je veľmi populárna pre vysoké frekvencie tlmivka vzory.

Štítky: jadro toroid, feritové jadro toroid, červená toroidné cievky, feritové toroid červená, toroid čierna, sg600, červená toroid, feritové žltá, veľké feritov toroid, železné jadro power.


( 0 Hodnotenie )

Počet