DMBRELLA Vetru Cestovné Auto Dáždnik 10 Rebier Kompaktný Veľké firmy Full-Automatické Parasol Muž Skladací Dáždnik Muž DM006

€7.98


DMBRELLA Vetru Cestovné Auto Dáždnik 10 Rebier Kompaktný Veľké firmy Full-Automatické Parasol Muž Skladací Dáždnik Muž DM006

Dobrý deň!Vitajte na našich DMBRELLA Obchod

Dáme malý darček náhodne.

Špecifikácia

Otvoriť dáždnik pod priemer: 102cm

Otvorte výška: 66 cm

Zbaliť dĺžka: 34 cm

Hmotnosť: 440g

Kostra materiál: čierna oceľ+Sklo

Funkcia

VEĽKÁ CESTOVNÁ VEĽKOSŤ - 3 násobne teleskopická tyč je skladacie malé 13" v dĺžke ešte otvorí formulár veľké 42" baldachýn. Malý a praktický dosť na nosenie v batohu, batožiny, auto, prezentačné a ďalšie. Mini, prenosný a ľahký a sklopný dizajn je ideálny pre mužov, ženy, dospievajúcich a deti.

AUTOMATICKÉ OTVORENIE / ZATVORENIE: S jednou rukou stlačením tlačidla, DMbrella dáždnik sa automaticky OTVORIŤ / ZATVORIŤ v druhom. Nemusíte bojovať s uzavretím dáždnik pri nastupovaní do auta, budovy alebo stan, najmä v ťažkých zrážky, dokonca aj keď vaše ruky sú plné vecí.Táto funkcia vám umožní rýchly dažďom a slnkom, uistite sa, že budete mať nádherný čas vonku, bez ohľadu na počasie.

Vietor-vzpierať 10 Rebra Výstavby

1.Väčšina dáždniky sú vyrobené z 6 alebo 8 hliníkové rebrá, ale DMBRELLA dáždnik je navrhnutý s 10 živice-zosilnené laminátové rebrami, ktoré flex mierne vydržať silné poryvy bez obrátil naruby.

2.Rám je navrhnutý s tri-fold pochrómovaný black metal hriadeľa, ktorý umožňuje väčšiu stabilitu a odolnosť v silnom vetre.

Štítky: led dáždnik reflexné, muž dáždnik, veľké hlboké dáždnik, parasol, dáždnik, strana veľký dáždnik, muž dáždnik, vreckový dáždnik, roztomilý slnečník, mini umberella.


( 1 Hodnotenie )

Počet