50pcs/veľa DIY Boutique Načechraný Rozstrapatené Saténová Stuha Textílie Kvety Girl Vlásenky & hlavový most Príslušenstvo 25 Farby U Vybrať FH40

€10.92


Poznámka : Tam sa trochu líši každého kusu vzhľadom na ručné práce, c olors môže mierne líšiť vzhľadom na monito r, kontaktujte nás, ak tam je nejaký problém,ďakujem ! môžete si vybrať farby , ak nie , my vám pošleme mix.

Platby

1.zvyčajne sme accpet platby cez

2.Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správne pred platbu

3.Vaše peniaze sú v bezpečí v www.tantra-egypt.sk účet,prosím, aby potvrdenie na www.tantra-egypt.sk a uvoľnenie peňazí, po tovar nie je prijaté.

Doprava

1.Ponúkame poštovné, že všetky naše položky na celom svete do 48 hodín od EMS/DHL/ alebo Čína post/Hongkong Príspevok

Poštovné spôsobom Delivey Krát Hongkong post/čína príspevok 15-25 pracovných dní EMS 5-9 pracovných dní DHL 3-4 pracovných dní, 2.Niekedy to môže trvať až do 30 pracovných dní dute prísnym vlastné Inšpekcie.

Return 1.Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s položkami,sme accpet vráti a výmeny do 7 dní po obdržaní vášho položky a vy sa zaväzuje vrátiť prepravné náklady,spracujeme vašu žiadosť do 2-5 dní po obdržaní vrátenej položky. 2.Ak položka je chybný,povedzte nám, prosím, aby okamžite na výmenu alebo opravu.Ak výmena nie je k dispozícii,potom vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby.

Spätná väzba 1.Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 Hviezdičiek pre Položky, ako je popísané a Komunikácie a dopravy rýchlosť . 2.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby,budeme poskytovať vám najlepšie serive.

Kontaktujte nás

1.Môžete nás kontaktovať na odchode nám správu na www.tantra-egypt.sk, alebo pošlite nám e-mail.

2.Aby sme mohli reagovať e-mailu do 24 Hodín.

Štítky: organza dúha, pás s nástrojmi taft, 60 mm stuha, diy kvet hlavový most, roztomilý grosgrain páse s nástrojmi, deti páse s nástrojmi, cítil kvet hlavový most, textílie kvet hlavový most, diy hlavový most, dúhové páse s nástrojmi.


( 0 Hodnotenie )

Počet