Pohľad Zameriavať Rýchle Uvoľnenie Kolíky 24 mm Nylon Sledovať Popruh pre Suunto Traverz Alfa Watchband Suunto 9/Baro Spartan Sport Sledujte Band

€10.54


modname=ckeditor

Milí priatelia, Sme veľmi radi, že ste prišli do nášho obchodu. "Pohľad Zameranie" dúfam, že máte dobré nákupy.Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky.

Popis produktu

Značka: Pohľad Zameranie

Farba: Čierna,Modrá,Šedá,ArmyGreen,Čierne a šedé pruhy,Oranžová,Béžová

Materiál: Nylon

Watchband Šírka: 24 mm

Dlhý popruh: O 125 mm

Krátky pásik: O 89mm

Hrúbka: 2 mm

Pracka farba procesu: Drhnúť

Pracka farba: Strieborná a Čierna

Prackou materiál: 304 oceľ

Vhodné pre : Traverse Alfa,Suunto 7, Suunto 9,Suunto 9 baro,Spartan sport,Spartan sport zápästie H,D5

Poznámka

obchod štandardné dodanie je hrubé kolíky

Ak si kúpite popruh chcete prispôsobiť Traverz, prosím, upozornenie na objednávku, prispôsobiť sa Prechádzať,Pretože Traverz je kolíky sú rôzne

Package zahrnuté:

2 x Náramky (Pozor, nie je súčasťou balenia)

2 xSpring kolíky (Už nainštalovaný)

1x Inštalačný nástroj

Často kladené otázky

SF1-podporujete dropshipping a veľkoobchodné?

Áno, vítame, môže kupujúci získať 5% pri objednávke nad 2 ks, 10% pre objednávky cez 3 ks. Ak potrebujete viac ako 50Pcs, hovoriť s nami pred poriadku, sme pripravení pomôcť vám na prvý raz.

SF2-Je tam nástroj pre nahradenie kapely a ako si pack?

Áno, pošleme skrutkovač pre každú objednávku. Balík tiež prísť s ľahký pohľad zamerať sa cítil prípade holding popruh, zabráňte ich poškriabaniu a nárazom, takže package bude v dobrom stave všetko, ako po otvorení zásielky. Okrem toho, môžete držať popruh v vrecká pre cestovanie alebo vždy, keď budete chcieť zmeniť pásma. Navyše, v prípade môže vykonávať ako kabelku držať malých vecí ako sú kľúče.

SF3-Sú popruhy, rovnako ako na stránke?

Všimnite si prosím, že keďže sa jedná o prírodné kože, žiadne dve hodinky popruhy sú podobne a bude sa značne líšia od fotografie.Ak to bolo PU, potom vzor zrno bude rovnaký. Sme predávať len prírodnej kože, takže žiadne dve hodinky popruhy sú podobne a bude sa značne líšia od fotografie.

Note_ Pretože popruh bol tvarované počas výrobných procesov, nový popruh môže byť tuhý. Preložte ho niekoľko krát, alebo použiť ju na niekoľko dní,popruh budú mäkké a pohodlné na nosenie.

Feedback_ Raz položka príde vo vyhovujúcom stave, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu pre nás. Budeme robiť rovnaké pre vás.Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu pred e-mail vášho problému na nás. Musíme vám pomôžu problém vyriešiť.

Štítky: suunto d4i vápna, suunto, náramok suunto 9, pás suunto 9 baro, alpha, nylon popruh rýchle uvoľnenie, muži alpha, 19 mm sledovať popruh nylon, automatu hodinky, alfa hodinky.


( 1 Hodnotenie )

Počet