Nové Naruto Red Cloud Anime Deka Plyšové Velvet Teplé Dekorácie Mäkká Posteľ Domov Hádzanie Gauč Deka Deti, Dospelých Darček Nové

€13.89


8134393180946605

Vitajte v našom obchode sme významné v domácnosti,poskytneme najlepšie serives,najlepšie položky, najlepšiu cenu a najlepšiu poštovného pre vás. Textílie: Coral fleece Eco friendly; dieťa bezpečné Veľkosť:150cmX200cm/120X150cm

Zahŕňa: 1 ks Hmotnosť:0.88 kg/0,56 kg

Teplé Tipy:

1. V dôsledku rôznych oceňovacích metód, 0-4cm chyba je povolené.

2. Vzhľadom na monitore počítača alebo ľahké, mierne farebná chyba je normálne,

A uistite sa, že vám nevadí, že pred objednaním.

3. Vzhľadom na diaľkovú prepravu problémy, deku bude krytu trochu namiesto

Je to rovnako plochý ako foto, a to bude fungovať normálne po použití.

4. Uistite sa, že vaša adresa, psč a telefónne číslo sú správne.

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2)Pls zaplatiť za objednávku do 3 dní, objednávka bude automaticky vypne, ak ste nemali platiť po 20 dňoch.

1)Náš tovar z pevninskej Číne. Po úspešnej platby, budeme schopní dodať tovar do 5-7 pracovných dní, tovar sa zvyčajne prichádzajú do 7 50 pracovných dní. V zriedkavých prípadoch, je pravdepodobné, že odkladu, ktorá závisí od počasia a prejsť rýchlosť vašej krajine a tovaru. Keď bol tovar odoslaný, budeme aktívne sledovať váš tovar dopravy štátu.

2) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

3) Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.

Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

Tarifný:

Po tovar prišiel vo vašej krajine, môže produkovať určité taríf v niektorých krajinách. Tejto časti sadzobníka musí platiť vám . Budeme ho označiť ako dar, alebo nižšie hodnoty tovaru, ktorý pre vás, ak chcete uložiť časť colných poplatkov.

Popredajný servis:

Na všetok tovar ponúkame na predaj sú prísne kontrolované. Ak zistíte, že tovar, ktorý ste dostali má problémy s kvalitou(nie umelé poškodenie) do 3 dní,Prosím, fotografovanie a kontaktujte nás, budeme meniť alebo vrátenie peňazí pre vás.

Spätná väzba:

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

Štítky: gauč hodiť, anime prehoz, útok na titan, Darček K Narodeninám, prehoz na pohovku, naruto mäkká hračka, Posteľ Deka, deka, handričkou naruto, haiykuu anime plyšové.


( 5 Hodnotenie )

Počet