Kórejský 925 sterling silver ring INY jednoduché malé geometrické láska bambusu žena krúžok otvorenie strieborný prsteň "M" je 13. krúžok

€5.46


M" je 13. písmeno latinskej abecedy. Semitské ľudí používa na vyjadrenie "hora", Rímske číslice vyjadriť "tisíc", prefix Medzinárodného Systému Jednotiek je skratka pre "milión", a to je pieseň názov Ayumi Hamasaki je 19. jeden.

/ Veciach, ktoré potrebujú pozornosť /

Materiál: S925 a Striebra nbsp;

Pozlátené šperky zvyčajne nosenie prisahám, pozornosť, aby sa zabránilo nárazom, trením s tvrdými predmetmi

Vyhnite sa kontaktu s kyselinou látky a organické soli v pote je ľahko oxiduje na povrchu šperkov

Po nosení, utrite ho s alkoholom a uložiť ju

Len dobrú starostlivosť o ozdoby môžu byť použité, ako nové na dlhý čas

Otázka

1. Je výrobok originálne strieborné?

Dobrý deň! Naše produkty sú všetky čistého striebra ozdoby s strieborný obsah 92.5%. Každý produkt, ktorý podporuje kontrolu, a môžete zaslať tovar na príslušnej agentúry pre re-kontroly.

2. Ako je produkt veľkoobchod a ako je to distribuovaný v mene iných osôb? Ako balík?

Dobrý deň! Naše produkty sú 100 yuan alebo 5 kusov v zmiešanej dávke. Ako pre zásielky, naša spoločnosť má nezávislý útvar prevádzkovať, bez akéhokoľvek poplatku v strede. Okrem toho vám môžeme poskytnúť naše vlastné dát balík na fotografovanie, a zásielky zákazník môže priamo objednať cez Internet. Veľkoobchod 300 yuan z národnej balík, 1000 yuan z balíka Shunfeng. Poštovné: 7 yuan pre obyčajných expresné doručenie na celoštátnej úrovni, 13 yuan pre Shunfeng Provincie Guangdong, 23 yuan pre non Provincie Guangdong, 25 yuan pre vzdialených oblastiach, a vypláca Hong Kong, Macao a Taiwan spolu!

Môže niektorý výrobok na mieru? Môžem citovať najprv cez obrázky alebo vzorky?

Dobrý deň, všetky ozdoby môžu byť prispôsobené našej spoločnosti. Môžete začať prispôsobiť ich prostredníctvom obrázkov alebo fyzické produkty. Môžeme urobiť všeobecné cena určenie polohy prostredníctvom obrázkov. Ak sme prejsť vzoriek, môžeme v podstate citovať pomerne presné ceny.

4, váš produkt výroby alebo custom-made prahová hodnota je vysoká? Koľko dní sa výrobný cyklus trvať?

Dobrý deň, prah spolupráce s našou spoločnosťou je veľmi užívateľsky príjemný. Ak edition poplatok sa hradí zákazník na vlastné náklady, naša spoločnosť dokáže prispôsobiť množstvo produktu od 100 kusov, a môžeme vrátiť edition poplatok po kumulatívna prispôsobenie dosahuje 300 kusov. 300 kusov naraz, bez rada poplatok. Ak sú 100 ks, 300 ks, alebo 1000 kusov jednotlivých produktov, za predpokladu bežnej štýl non prírodného kameňa strieborné ozdoby, ak existuje verzia, to bude trvať 4-5 dní od 100 kusov, 5-7 dní od 300 kusov, 7-10 dní od 1000 kusov a iných výrobných cyklov, okrem sviatkov.

Štítky: 925 krúžok turecko, multicolor 925 krúžok, 925 kórea krúžok, v 925 krúžok, 925 japonsko krúžok, 925 krúžok kruhy, pan 925 krúžok, 925 indickej krúžok, arg 925 krúžok, ys 925 krúžok.


( 0 Hodnotenie )

Počet