Flexibilné Dlhé Rameno Tablet Držiak na Stojan Pre iPad, Samsung Xiao 4 10.6 palcový Stôl, Posteľ Chytrý Telefón Držiak na Stenu Pre iPhone X 11

€6.38


Funkcie: Lazy posteľ ploche držiak do auta držiaka telefónu. Univerzálny držiak pre ipad, Mobilný Telefón, MP3 prehrávač, Digitálny Fotoaparát, GPS, fotoaparáty, atď. Sledujte filmy / videá, Počúvanie hudby na posteli bez držania telefónu alebo tabletu! Flexibilné rameno pre rôzne uhol a vzdialenosť. Pevne klip na vašom telefóne. Popis: Špeciálne vyrobené pre leniví ľudia. Dve farby na výber. Kompatibilné pre všetky tablet veľkosti od 4 do 10.6 palcový Package zahrnuté: 1x Lenivý Posteľ Ploche držiak do Auta Telefón, Tablet Držiteľ Poznámky: Vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Prosím, nechajte mierne odchýlky vzhľadom na ručné meranie. Ďakujeme!

Štítky: telefón majiteľa posteľ zem, targus stojan tabletu, úradný xiao, farba tablet samsung, 3 xaomi, svorka flash, samdi stojan, coffe držiak do vozidla, ipad vysoký stojan, telefón pop zásuvky.


( 2 Hodnotenie )

Počet