Česť V10 Kožené puzdro Na Huawei Honor V10 Prípade Pre Česť Zobraziť Prípade PU Line Zadný Kryt Mäkké Silikónové-Hrana Bussiness Štýl

€7.20


Vynikajúca Ochrana a Elegantné Móde

Kompatibilné modely telefónov:Pre Huawei Honor V10 [Robustné a Odolné] Anti-klopať, odolné proti poškriabaniu, non-sklzu,dlhá životnosť,nikdy nestratil farbu. [Poškriabaniu-Free] Mäkké silikónové hranou sa hodí telefón telo pevne, účinne znižuje nárazu a poškriabaniu.A pevný TPU obloženia na vnútri prípade chráni váš telefón nedotknuté. [Módny Dizajn] Krásne a luxusné,applicating v podnikaní,šport,zábava ,atď. Životné prostredie materiály a špeciálny dizajn zobraziť svoj vlastný štýl. [Obrazovka,Bottons a Objektív Ochrana] Mäkké TPU hrana krytov tlačidlá telefónu, aby sa zabránilo prachu a škrabancov a zvyšuje životnosť tlačidlá.Vec sa má vyvýšené okraje okolo objektívu a obrazovky pre ochranu pred poškriabaním. [Jednoduché a Praktické] Jednoduchá inštalácia a odstránenie.Presné otvor poloha.Tlačidlá hlas,nabíjanie,slúchadlo, ktoré umožňujú prevádzku bez prekážok.

Štítky: dekoratér obklady, dekoratívne bomby, v krivkách, veľkosť jeans, dekoratívne vetrovka, dekorácie west, dekorácie prihlásiť, dekoratívne farby, dekoratívne cigár, dekoroch lví hlavy.


( 1 Hodnotenie )

Počet