20 cm Realistické Obrovské Dildo Realistický Penis Kože G-bod Stimulátor Klitorisu Pošvy Massagor Orgazmus Masturbator sexuálnu Hračku pre Ženy

€11.73


Ochrana Osobných Údajov Zaručená

Vaše súkromie je veľmi dôležité, pre nás! Sľubujeme, pošlite svoje produkty v tajnej stave, vždy nenašli sa žiadne obrázky a slová o sexe na vaše balíky.

Špecifikácie

- Materiál: PVC; - Farba: Telo; - Čistá Hmotnosť: 300 g; - Celková Dĺžka: 20 cm; - Nasadzovacie Dĺžka: 14 cm; - Vodotesný: 100% Vodotesný; - Package: Prírodné Obaly.

Funkcie

- Ľahko sa čistí, vyrobené z kvalifikovaných PVC, telo-bezpečný materiál, netoxické a bez zápachu; - 100% vodotesný, umývateľný vo vode, budete mať viac zábavy vo vani alebo bazén; - Produkt má priemer 4,5 cm a môže byť vložený do 14 cm. Je vhodný pre väčšinu žien; - Exteriér produkt simuluje skutočné ľudské penis dizajn, ktorý zvyšuje trenie a skúsenosti používateľa bude lepšie; - Veľmi veľký priemer dizajn umožňuje používateľom zažiť extrémne potešenie; - To môže stimulovať klitoris a vaginálne a priniesť silný pocit uspokojenia a orgazmu.

Package Zahrnuté

1* Dildo; 1* Užívateľská Príručka; 1* Box Balenie.

Obrázky

Štítky: obrovské dilldo hodinky, široký obrovské dildo, penis tpe, veľké obrovské phalos, análne dildo, blackhead extractor nástroj, vibrat, späť scratcher, dildo realistický, ems tvár.


( 0 Hodnotenie )

Počet