Ultimate clona pre Nikon Canon, Sony Objektív Fotoaparátu 58-72 mm Mať Odraz-Free Fotografie, Video Silikónové Fotoaparátu, clona

€4.33


Ultimate clona Univerzálny pre Nikon Canon, Sony, Pentax Mať Odraz-Free Fotografie, Video Silikónové Ultimate clona

Čo je ULH?

Čierne silikónové kužeľ, ktorý bude úsek prispôsobiť na akýkoľvek objektív, Konečný clona je neuveriteľne všestranný trochu auta. Nálepku smerom dopredu blokovať nežiaduce odlesky a odrazy pri fotografovaní cez okno, alebo fit dozadu chrániť vaše zariadenia od prvkov.

Čo to robí?

Odstránenie odlesky tým, že deň a odrazy v noci, ULH môžu byť použité kedykoľvek ju budete potrebovať. Či už ste streľba cez hotelové okno, high-vzostup ochodze, okno autobusu alebo prostredníctvom výbehu v zoo - v ULH robí obrovský rozdiel, transformácia zlú fotku do veľkej jeden dokonca predtým, než začnete upravovať! Hodí sa do objektívu, skôr ako uchytenie na sklo. To znamená, že ste sa slobodne pohybovať, meniť uhol a upraviť vaše nastavenia fotoaparátu bez toho, aby potom nič. Nezanecháva žiadne stopy na okno. Týmto si vás na dobrú stranu miesto manažérov a ich podriadených! Na ULH je vyrobený zo silikónu, a je navrhnutý tak, aby zvyšok proti sklo, skôr než pripojiť sa k nej. Ideálny pre preplnených priestoroch. Často najrušnejšie turistické atrakcie, dovolenka, veľmi málo priestoru alebo času na skvelé snímky. S ULH na svojho objektívu, môžete nasnímať až č väčší priestor, ako by ste normálne, ale vaše fotografie vyjde lepšie ako ktokoľvek iný. Získajte drone vyzerajúce zábery, bez drone. Ok, toto je trochu natiahnuť, ale budete mať také jasné fotografie z high-vzostup budovy, ktoré ľudia nebudú veriť, že oni boli prijaté cez sklo na všetkých. Väčšine miest na celom svete majú zakázané použitie hučí, takže toto je vaša ďalšia najlepšiu možnosť, aby si tie panoráma bangers! (funguje aj cez vrtuľník windows...)

Pre koho je určená?

Na ULH je musí mať príslušenstvo pre fotografov, filmárov, a cestujúci tak. Je to jedna z tých vecí, ktoré zatiaľ čo nesmiete ju používať každý deň, to si vydobyl svoje miesto v taške v žiadnom momente vôbec. Ak ste niekedy chceli krajine fotografií cez okno, a time-lapse of vzletu a pristátia, alebo dokonalý záber tiger v zoo - Ultimate clona je pre vás. (mimovoľné rým tam.)

Ako môžem použiť?

Na ULH môžu byť použité kreslenie voľnou rukou, alebo na statíve. Slobodu pohybovať bez akýchkoľvek komplikovaných nastavení je skutočný bonus v turistických miestach a v zoologických záhradách, kde veľa putovanie ľudí sprístupniť priestor obmedzený. Nehovoriac o mnohých z týchto miestach majú zakázaný statívy úplne.

Špecifikácie Veľkosť L: Vnútorný priemer: 55mm Vonkajší priemer: 220 mm Veľkosť S: Vnútorný priemer:30 mm Vonkajší priemer:150 mm Výška:10 cm

Materiál: Slicone Farba: Čierna Funkcia: Mať Odraz-Free Fotografie, Videá, Pre Fotografov

Drahý priateľ, pls prečítajte tieto informácie pred zadať objednávku, a to vďaka:

Package Zahrnuté:

Veľkosť S=1 x 30 mm clona

Veľkosť L=1 x 55mm clona

Veľkosť SL= 1 x 30 mm clona + 1 x 55mm clona

Veľkosť LL= 2 x 55mm clona

Štítky: casio smart, pivo hodiny, e mount sony, 95 mm kapucňou, adaptér hasselblad, fotoaparát nikon, sonny clona, fotoaparát leica, kamera video, canon sl2 pokožky.


( 2 Hodnotenie )

Počet