U Časti Parochňu Remy Brazílsky Non Čipky Ľudské Vlasy, Parochne Pre Ženy Prírodné Čierne Predné Jednoduché, Aby sa Stredná Časť Alebo Bočné Časti JK Vlasy

€42.52


100% Ľudské Vlasy,Strih Od Jedného Darcu Priamo,Plný Kutikulu,Žiadny Zápach,Žiadne Vši. 130% Hustota Predné Čipky Parochne,Veľmi Plné Bez Split End.

Q1:Ako zistiť, 100% Ľudské Vlasy, Zo Syntetických Jeden?

A:Ľudské vlasy sa skladá prírodných bielkovín a keď horí,uvidíte niektoré biely dym,potom sa to zmení na popol.Zatiaľ čo syntetické vlasy budú lepkavé loptu po pálenie a uvoľní čierny dym.

Otázka 2:Ako dlho môžete naposledy?

Odpoveď:kvalita a životnosť závisí od toho, ako sú opotrebované a ako carful sú postarané.Pomocou jemné šampóny,sušenie to v nízkej tepelnej vlasy kondicionér,používať olej kondicionér na nurnish je opatrný predĺži jeho životnosť.Zatiaľ čo nesprávne šampóny/kondicionéry,často pomocou kúrenie nástroje,farbenie,silne styling sa skrátiť životnosť produktu.

Štítky: 8 palcový čipky parochne, mokrý bozk vlasy parochňa, baisi kinky rovno parochňu, curley čipky dopredu ľudské vlasy parochňa, čelné ľudských, ľudské vlasy strednej časti parochňu, súčasťou u parochňu, u časti parochňu dlhý bob kinky rovné, francúzsky vlna čipky parochne, Elegantné Kráľovná.


( 0 Hodnotenie )

Počet