Horúce 3leds 26 mm rgb led pixel ws2811 12v led modul 5050 smd ucs1903 čip jarmočné svetlá modulo led list zábavný park jazda

€6.66


horúce 3leds 26 mm rgb led pixel ws2811 12v led modul 5050 smd ucs1903 čip jarmočné svetlá modulo led list zábavný park jazda

1. 26mm 3LEDs rgb pixelov svetlo je combinated tým, že v plastovom kryte, PCB dosky a 3-pins JST samec a samica konektor s biela, zelená a modrá drôtu (vysoká teplota-esistant, za studena-odolné voči UV-odolné), 3ks 5050 SMD RGB LED, 1pcs WS2811 IC.

2. 26mm 3leds rgb led pixel svetlo je vyrobený epistar čip s vysokým jasom, nízke napätie, bohaté farby, úsporu energie a environmentálna ochrana, silné, stabilita, dlhá životnosť a malé svietiace kazu.

3. 26mm 3leds rgb led pixel modul je potrebné pracovať s externými led pixel radič, môžete si uvedomiť, RGB farebné gradient, skok, plné farebné skenovanie,naháňa, tečúcej vody, navŕšime a konské dostihy, výsledky testov, veľa druhov účinky. V závislosti od inštalácie rôznych spôsobov, ako,rôzne farby môžu byť zmenené v zložení znakov,vzorcov,a ďalšie dynamické efekty. A tiež môžete urobiť matice pixelov display ,podsvietenia, ktoré môže zobraziť reklamu, fotografie alebo prehrávať video. Tieto pixel svetlá môžu DIY program a efekty led softvéru.

4. Tento produkt široko používané v obrys budovy, hotely, budova, podlahy, osvetlenie, KTV zábavy, veľké nákupné centrá mimo steny, Hotely, Bary, Diskotéky, námestia, ulice, vonkajšie REKLAMNÉ značky, Loga, vnútorné osvetlenie a na iných miestach.

5. Tento produkt má výhody pohodlnú montáž, pevné a stabilné, výrobok jedinečný skrutkou priamo twisted hore, nech výrobky oveľa viac pevné.

6. Výrobky sa kaskádovito 20PCS , non-super-tandem. Hrúbka sieťový kábel by mal byť založený na skutočnom maximálny prúd, výrobku moc, kabeláž dĺžka (odporúčané nie dlhšie ako 5 metrov) a nízky pokles tlaku v závislosti na prenosové linky.

elektroinštalácie výučby: Biely kábel =+12V (12V napájanie je kladný pól)

Modrý kábel = GND (Zem) Zelený kábel = DÁT (ÚDAJOV)

Špecifikácia:

Časť Č.

HM-D26mm-3LED-WS2811-12V-TC

IC Typ

WS2811

Emitting Farby

digitálny full rgb farba, 24bit, 256gray rozsahu

LED Qty

3ks 5050 SMD RGB LED čip

Pracovné Napätie

DC12V vstup

Max. Výkon

0.72 W

Max. Prúd

120MA

Vodič Metóda

Konštantný prúd obvodu

Rozmer

Φ26mm (priemer 26 mm)

Pevné spôsobom

26 mm priemer otvorte otvor

Štandardné pripojenie

každý pixel s 3pin JST muž vstup a výstup žena

Štandardná dĺžka drôtu

10 cm (100mm)

Bývanie kryt feauter

priehľadný kryt ( mliečna kryt môže byť zvolené)

Úroveň Ochrany

Vodotesný IP68

Životnosť

≥50000 hodín

Uhol Pohľadu

≥140°c

Záruka

2years

Certifikácia

CE & RoHS

Pracovná Teplota

-40 ~50°c

Obchod Teplota

-50 ~60°c

1. Tento produkt je obľúbený horúci predaj v led trhu, contour ce, reklama billboard, vystavené svetelné znaky.

2. Kanál Listy Zadné osvetlenie, svetlá,skrinky svetlá,edge svetlo.

3. Podsvietenie reklamných nápisov, channel list, znaky a značky, svetelné pole;architektonické osvetlenie, pre chodby, baldachýn, archway, svetlá na cestu.

4. Reklama značky; Led obrazovky, nočné kluby, vínnych barov, nákupné centrá.

5. Reklama Svetelné Boxy Zadné osvetlenie, rôzne obchody, kiná, kozmetické centrá.

6. Dekorácie svetlá pre bar, pub, klubu, disco;office frontoch,obývacie izby.

7. Billboard Späť na osvetlenie.dokonca aj osvetlenie pre domácnosti, kuchyne atď.

1.Adpots vysokej kvality 5050 smd rgb led osvetlenie zdroj. 2.UCS1903 IC stabilnejšie čip,každý modul, ako jeden pixel, trvá 3 dmx kanály,biela strobo farba,môžu byť ovládané individuálne. 3.26 mm priemer, to je jednoduchá inštalácia, otvorte diera 26mm. 4.široko používaný pre diskotéku,klub a KTV dekorácie. 5.SD karta systém kontroly a Madrix softvéru. 6.DC12V bezpečnosti pracovné napätie. 7.externé ovládanie práce s dmx matice radič,alebo SPI pixel controll,on-line radič.atď 8.dobrý vodotesný typ, IP68 hodnotené,epoxidové živice plnené, môže používať v exteriéri. 9.pomocou silné cabe, s dobrou studenej odpor schopnosť. 10. CE & RoHS priblížil. a s 2years záruky.

1. DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava alebo www.tantra-egypt.sk Premium Doprava môže byť zvolený. DHL, FedEx, TNT, UPS, je rýchly,yYou môžete získať balíky v 5~7 pracovných dní po prijatí tovaru sú zaslané.

2. Ak ste sa poponáhľať o tovar, zvoľte si, prosím, DHL. DHL je rýchlejší spôsob.

3. Ak vaša krajina nie je ťažké vysporiadať sa s colné odbavenie, prosím vás výber EMS. EMS je väčšina pomaly, ale veľmi dobré pre colné odbavenie. Brazília, ruská Federácia, Bielorusko zákazníkov prosím, vyberte si EMS.

4. Poradie adresu vám ponúka na príkaz by mal byť správny. Budeme predvolené pošlite objednávku na objednávku adresu. Ak je adresa, ktorú ste poskytli je nesprávne, prosím objednávku zrušiť a novú objednávku znova.

5. To je povinnosť kupujúceho zaobchádzať s colné odbavenie a platiť colné odbavenie poplatok, venujte prosím pozornosť na sledovanie informácií úzko a jasný ciel, akonáhle je to možné.

6. www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava je malý balíček, ako je Čína Post Air Mail alebo Hong Kong Post Vzduchu balík, dodacia lehota dlhšia, možno okolo 30~60days. prosím, uistite sa, že máte dosť času, aby sa dočkať, keď sa rozhodnete týmto spôsobom.

Štítky: card data recovery pcb okruhu, led pixel červená, led pixel ws2811 200pcs, led pixel, ipixel LED, svetlá pre vlak ho, led pixel osvetlenia, farba senzor tcs34725, ip68 ws2811, ws2811.


( 0 Hodnotenie )

Počet