USB Prenosné Potravín Vákuové Fóliou baliaci Stroj Film Kontajner USB Fóliou Vákuové Packer S 15 ks Vákuových Zips vreciek

€25.85


USB Prenosné Potravín Vákuové Fóliou baliaci Stroj Film Kontajner USB Fóliou Vákuové Packer S 15 ks Vákuových Zips vreciek

Funkcia:

【Používateľov Priateľský Dizajn] vyzýva Light-hmotnosť v mini veľkosť, ale so silným výkonom, toto jedlo vákuové fóliou ponúka efektívne a pohodlné používanie skúsenosti.

【Jednoduché ovládanie] vyzýva 1 tlačidlo ovládací bump pre jednoduché a okamžité prevádzky; Iba 13.6x5.1 cm veľkosť, 178g, Micro-USB nabíjateľné, 1200mAh veľká kapacita batérie pre dlhú životnosť.

【5 ks Zapečatené Taška] vyzýva dodáva Sa s 5 opakovane zapečatených balíčkoch pre skladovanie potravín. Môže byť chladne uložené udržiavať potraviny v čerstvom stave.

【Výkonné Vákuové Čerpadlo] vyzýva vytvára vzduchotesným uzáverom okolo potravín na zámku v sviežosť a chuť, zaručujúcej vysokú kvalitu sviežosť a originálnu chuť každého vášho jedla.

【Vhodný pre Cestách Pomocou] vyzýva Jednoduché použitie doma, piknik alebo kempovanie alebo na cestách. Jeho prenosnosť robí ideálny spoločník na cesty, či ste camping alebo preč na výlet.

Ako Používať:

1) Vyplnenie a Utesnenie Taška.

2) Odstránenie Vzduchu z Vaku.

Stlačte Vacumm Čerpadla cez kruh na sáčku a jemne stlačte spodné tlačidlo. Vákuové čerpadlo automaticky

3) Rozpoznať a prestať pracovať, keď vzduchu v sáčku je vyprázdnený.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Tenký film hrúbka: 0,18 mm

Spotreba energie: 3W

Tlak: -60Kpa

Vákuové hodnotiť: 3L/min

Max veľkosť príslušného kontajnera: 4cm

Min veľkosť platné nádoby: 2,5 cm

Batéria: 18650lithium batérie

Kapacita batérie: 1200mAh

Čas nabíjania: 4hours

Pomocou čas: Cca. 90-100minutes

Nabíjanie displej: červené svetlo, zatiaľ čo nabíjanie; zelené svetlo pri plnom nabití

Položka veľkosť: 13.6x5.1 cm

Farba: biela, čierna

Obsah Balenia:

1 x hlavné zariadenie

1 x čerpacie klobúk

Štítky: jedlo fóliou vákuum, titonlife, sou vide kontajner, cigary kontajner, hliníkovou fóliou, vákuové tesnenie kontajner, k750, priemyselné potraviny vákuové fóliou baliaci stroj, varná doska vákuum, studená kontajner.


( 0 Hodnotenie )

Počet