ZIQIAO 5 Palca TFT LCD Reverznej Parkovanie Monitor HD Dynamický vodiaca Čiara Zadná Kamera pre Auto Zobrazenie na displeji Systému

€16.08


5 Palca TFT LCD Reverznej Parkovanie Monitor HD Dynamický Trajektórie vodiaca Čiara Zadná Kamera pre Auto Zobrazenie na displeji Systému

Auto Monitor:

Funkcie:

- 5 palca TFT LCD monitor Jazyk: Čínština (zjednodušená/tradičná), anglický, poľský, indonézština, taliančina, portugalský, ruský, Japonský, nemecký, turecký, francúzsky, macedónska - S 2 AV vstupy: a. AV1 (žltá) sa zobrazí v predvolenom nastavení, môže byť pripojený na auto DVD, VIDEO a ďalšie video zariadenia; AV2 (biela)) je pripojený k parkovacia kamera vozidla. b. Pri cúvaní, monitor sa automaticky prepne na pohľad zozadu obrázok. - Pomer strán obrazovky: 16:9/4:3 - Tlačidlá na zadnej strane monitora môžete nastaviť jas, kontrast, sýtosť,odtieň a jazyk. - Č audio vstup alebo výstup. - Obrazovka je čierna obrazovka po č vstupného video signálu. - Monitor base je stanovená na paneli s 3m lepidlo, jednoduchá inštalácia.

Špecifikácie:

- Signál režim: Analógový signál - Formát videa: NTSC/PAL - Veľkosť obrazovky: 5 palca - Displej pomer strán: 16:9/4:3 - Rozlíšenie: 480x272 - Prevádzkové napätie: DC 9V-32V - Prevádzková teplota: -40 až +80 stupňov celzia - Rozmery: 4.3 x 5.25 x 4.25 palcový (Š x H x v, približná)

Monitor Balenie Zoznam:

1 x 5 palca TFT LCD auto monitor 1 x 1m napájací kábel 1 x užívateľská príručka

Parkovacia Kamera:

Funkcie:

1. Vozidlo inteligentné dynamické sledovanie parkovanie sprievodca linky, bezpečnejšie parkovanie. 2. Jasný obraz, nočné videnie. 3. Silné anti-interferencie, nepremokavé, shockproof.

Špecifikácie:

- Obrazový snímač: CMOS - Formát videa: NTSC - Signál režim: CVBS - Pixel: 720x480 - Rozlíšenie: 480 TV riadkov - Uhol: 140~170 stupňov - Menovité napätie: DC 12V - Nepremokavé úroveň: IP68 - Pracovná teplota (Deg.C): -30 ~ +80 Deg.C - Dĺžka napájacieho kábla: 1m - Dĺžka video kábla: 6m

Fotoaparát Balenie Zoznam:

1 x Auto Kamery 1 x Video Kábel 6m 1 x 1m Napájací Kábel 2 x Skrutky 1 x užívateľská Príručka

Ak nechcete použiť dlhé video kábel. Máme bezdrôtový vysielač a prijímač pre parkovacia kamera nahradiť video kábel. Kliknite na nasledujúci obrázok na objednávku.

5 Palcový Auto Monitor

2-pásmový video vstup/Otáčanie snímok/Desktop na stenu.

Vstupný Signál

S 2 video vstupy.Biela video kábel pripája na auto parkovacia kamera, žltá jeden na iné video zariadenia.

Otáčanie Snímok/Umiestnenie Pozícia

Priamo umiestnený v aute centrálne riadenie polohy, malé rozmery nebude zaberať miesto, nie blokovať priamka a bezpečnú jazdu.

Vhodné pre Všetky Typy Vozidiel

Auto, SUV, off-road vozidiel, úžitkových vozidiel, atď.

Dynamické Sledovanie Parkovacia Kamera

Dynamické trajektórie parkovanie linky auto parkovacia kamera automaticky nastaviť uhol podľa vozidlo v pohybe, polohy a rýchlosti.

Dynamické trajektórie parkovanie linky&Statické parkovanie linky porovnanie

Veľkosť Produktu:

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba 1-2 mm.

Parametre Výrobku:

Monitor Menu: Jas/Kontrast/Chroma/Režim/Jazyk/Reset

Režim: 16:9/4:3 Language:Chinese(simplified/traditional)/English/Polish/Korean/Italian/Portuguese/Russian/Japanese/German/Turkish/French/Macedonian

Spôsob Inštalácie:

Inštalačné pokyny sú len pre referenčné účely. Odporúča sa, aby profesionálny inštalátor nainštalovať kamery. 1. Inštalovať kamery v licenčnej oblasti vášho auta dosky. 2. Nastavte objektív fotoaparátu na najlepšie pozície. 3. Pripojte video výstup (žltý vodič) na displeji. 4. Pripojte napájací kábel (červená a čierna) na napájanie vozidla zadné svetlo, pri cúvaní, vratný monitorovací systém automaticky začať pracovať, môžete vidieť stav vozidla chvost jasne.

O Nás:

1. Naše výrobky musia byť prísne testované pred odosiela, a výrobky môžu byť odoslané na zákazníkov, potom, čo sa ukázalo byť nepoškodený.

2. Môžete kombinovať všetky položky voľne na objednávku v našej predajni.

O Doprave:

1. Ak kupujúcim je úspešne zaplatené, sme si rýchly a spoľahlivý spôsob doručenia a poslať balík do 1-3 pracovných dní.

2. Sme zodpovedný len za poštovné do adresy vyplnené v poriadku, prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa je správna. Nie sme zodpovedný za nepravdivé alebo nedoručila adresu.

3. Ak nie ste dostali váš tovar v kupujúcemu ochranu obdobia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sa snažiť v našich silách, na sledovanie zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je v našich silách, aby zákazníci spokojní!

4. Dovozné clá, dane a poplatky, ktoré sa vyskytli v kupujúceho krajiny nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Návrat & Vrátenie Peňazí:

1. Ak existuje akékoľvek problémy s našimi výrobkami, máte 7 dní, kontaktujte nás a 15 dní vrátiť to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 15 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Štítky: 10 palcový monitor, auto displej hud, displej lcd, 7 palcový auto monitor, 5 lcd, luger p08, zrkadlo monitor zozadu, auto monitor, monitor, auto monitor strechy.


( 2 Hodnotenie )

Počet