DORAYMI EB-BG920ABE EB-BG928ABE EB-BG925ABE Batérie pre Samsung GALAXY S6 Okraji Plus G9200 G920 G9250 G925F G9280 G928F Bateria

€7.34


Popis Produktu

Vysoká Kvalita Smart IC Čip a CE Certifie

Vstavaný inteligentný IC čip, aby sa zabránilo cez-nabíjania cez-vypúšťanie, viac-kúrenie, viac-obvod, viac-aktuálne a iné bezpečnostné funkcie. CE a RoHS, ktoré sú certifikované. Vyrábané pod prísnou kontrolou kvality, DuaI ICs ochranu pre bezpečnejšiu prevádzku na oboch používateľa a zariadenia

Vysoká Kapacita Batérie

Viac Výkonu, Viac Využívať Čas. Vysoká kapacita batérie, ponúkame vám viac využívať čas a silu svojho života. Najnovšie technológie, aby sa ubezpečil, dostanete najviac času možno z jedno nabitie.

Nová Batéria, Nové Telefón

Nabíjanie často deň, pokles o 10% rýchlejšie, vypnite suddendly, spustiť z batérie a tak ďalej. Unavení z mŕtvych telefón alebo ako problém? Potrebujete novú batériu. Priniesť život späť do svojho starého telefónu. Nová Batéria, Nový Telefón. Užite Si Novú Cestu.

Nová Batéria, Nové Telefón

Nabíjanie často deň, pokles o 10% rýchlejšie, vypnite suddendly, spustiť z batérie a tak ďalej. Unavení z mŕtvych telefón alebo ako problém? Potrebujete novú batériu. Priniesť život späť do svojho starého telefónu. Nová Batéria, Nový Telefón. Užite Si Novú Cestu.

Package

1* Batéria Bezplatné Nástroje

Zásielky

Máme loď na celom Svete. Zvyčajne sme loď vašej objednávky v priebehu 24 hodín po zaplatení platby vymazané. Položky sú dodávané z Číny, tým CDEK alebo PostNL alebo Iný spôsob Dopravy, s sledovacie číslo zásielky, zvyčajne dodávka trvá 20-60 pracovných dní, niekedy to meškanie vzhľadom na Prepravné Plošiny, Colnej kontroly a Post-Dispatch určenia a iné neodolateľné faktorov. Čas dodania závisí od destinácie a ďalších faktorov. Ak nechcete dostávať čas, po uplynutí 60 dní, prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme skúmať a riešiť tento problém za vás.

Vrátenie & Return

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám NIE je problém vrátenie peňazí alebo výmenu. Nie sú Žiadne VÝNIMKY! 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša objednávka Č. 3. Vrátime vám PLNÚ SUMU, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť je náš večný výkon. Nechajte nám spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami. Ďakujem vám veľmi pekne. V prípade akýchkoľvek otázok, prosím neváhajte a kontaktujte nás PRED vami, dajte nám neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: iphone 6s batérie doraymi, samsung s6 okraji baterry, samsung galaxy s6 edg, samsung s6 egde batérie, samsung s6, galaxy s6 okraji náhradný kovový rám, samsung s7 okraji batary, batéria g925f, batéria g920f, galaxy s7 doraymi.


( 0 Hodnotenie )

Počet